91 model 1.8 otomatik integramın rodajı bittiğinde bir kaç işlem yaptık. 4-1 dc replica headers. 51 lik düz boru, skunk2 megapower son susturucu ve hks mantar filtre.. ben eksozdan aracı bağlattığımda mecburen son susturucuyu orj taktık. bu olaydan sonra aracın yakıtından aşırı şikayetciyim. performansta da aşırı bir düşme oldu. sanırım sebebi son susturucunun orj takılmasından oldu. arabanın boğazını sıkıyorum heralde. emin olmak için bunu soruyorum sizeSkunk2 takılı iken stock vtı ile denediğimizde 3-4 boy civarı arkasından gidiyordum. orj son susturucu takıldıktan sonra gene stock delsol ile denediğimde boy boy fark attı
![]()
2. sorum ise araç zengin karışım yakıyor. tam ısındığında bile rölantide çalışırken bile eksozdan çıkan kokudan bunu anlayabiliyorum.
3. sorum motor tam ısınmadan gaza hafif ani bassam sert sürsem benzin ibresi hemen düşüyor aşırı derece yakıyor.( 14-15 lt civarı) gerçi sıcakkende bastıgımda gene aynısı oluyor ama soğukken daha fazla. jikle açıktır daha ondan sanırım ama V8 de değil sonuçta buda bu kadar yaksın. bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum![]()