Bugün arıza ışığıda yandı p.tesi servis yolu gözüktü..
Servise git arizayi okut,senin araba gene iyiymis, colt safe mode a gecince gaz kesiyor.
Araba hizlanmiyor gitmiyor. oldurur adami vallahi.
evet olabilir onlar zaten tam 3000d civarınad zınk diye devereyi giriyo ama senin dedigin kesici devreye giriyor bu sekilde fazla gezme bence lamban yanısyosa enjektörde olabilir bi işerse mazallah pistonu deler geçer
Bugün servise gittim arıza okundu egr valfi iyice kurum bağlayıp işlevini yitirmiş..bazen çalışıo bazende çalışmıyo..egr valfi değişip etrafı temizlenicek yalnız çok arkalarda olduğundan sabahtan akşama kadar sürecek bu işlem..Neyse ki herşey garantiden halloluyor (Hyundai'nin tek sevdiğim yanı garanti)
Yorumlar fikirler için çok teşekkürler herkese
Dr.Ecu
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benimde aklıma o geldide şimdi bu egr valfinin blow offla ilgili bi görevi var mıydı onu hatırlamaya çalışıyorum(westinghousela ilgili bi parçaydı sanırım egr )..Dengeyi bozmak istemiyorum.
KEsinlikle bi problem yaşamassın egryi iptal et diyen birisi çıkarsada ederim yani niye uğraşiyim![]()
Dr.Ecu
westinghousela bu dmeye calıştıgın vestenhaus ssa bu frenle alakalı. egrenin bovla hiç alakasıyok
ewt vestenhaus demek istedimO zaman servise söyliyim direk iptal etsinler bilgiler çok işime yarıcak teşekkürler
Dr.Ecu
arabanda orjinal haricinde bir çok parça var gördüğüm kadarıyla... motorda blow off falanda var yazılanlara göre. Garantide laf yapmıyolarmı acaba niye taktın bunları falan diye ?
kardeş egr egzosttan yanmış gazı alıp tekrar yakıp ekonomi sağlamaya yarıyo ama bu opellerde böleydi hyundailerde egr olduğunu ilkkez senden öğrendim walla neyse geçmiş olsun
Sen EGR yi iptal et. Hem performans alıcaksın hemde dumanın azalıcak. Bide olası bu arızalar yok olucak. EGR ekonomi için değildir. Avrupa Birliği vs.vs. felan karbon emisyon standartları yani havaya bırakılan zararlı gazların azaltılması içindir. Ne kadar mı kirletiriz çevreyi. Bir küba purosu içen kodoman kadar![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
shumi , vtec güzel söylemişsinizde kim iptal eder bunu yada iptal edilirken dikkat edilcek bişi var mı basit bişey mi?
Serkan başka bi servise götürüyorum..Başlarda bi kaç kere götürdüm çekmeköye Coşkun'a pek beğenmedim hizmet kalitesini..
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)