ilk attığın mesajdaki adımları yapalım önce o zaman ?
ilk attığın mesajdaki adımları yapalım önce o zaman ?
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
aynen küçükten büyüğe doğru ama adımlar tek tek uygula yoksa neden olduğunu bulman zorlaşır çözülürse
peki üstadım, gelişmeler için haber vereceğim
bu arada diğer arkadaşlar için yineliyorum, Ankara'da bu araçtan anlayan güvenilir,sağlam bir yer var mı götürebileceğim ?
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Lpg montajından kaynaklanan bir durum olabilir. Bi yerden hava alıyor olabilir. Birde böyle bi araca atiker i seçmeniz biraz yanlış oldu.
lpg hele atıkerse sureklı yapıcaktır bu sorunu daha kalıtelı bı lpg kıtı kullansanız sorun olmıcaktı brc lavoto prins gıbı
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
ben aklımdakini yazdımama atiker seçimi kötü olmuş cidden, keşke prins taktırsaydınız.
bu arada aklıma bir şey daha geldi, ISCV yani idle speed control valve olabilir, rölanti valfi hatası söz konusu olabilir. Dediğiniz şekildeki dalgalanmaya sebebiyet verir kendisi bozulduğunda çünkü.
Bu parça
arabanın değerini göz önüne alınca 3-4 bin liralık brc-lavato-prins vs kitlerden takmayı düşünmedik. ustaya sorduğumuzda ki kendisi işin piridir ankarada, yüksek fiyatlı birşeyin bu araçta birşey değiştirmeyeceğini, atiker taktırsak da aynı sonucu alacağımızı ve sıkıntı olmayacağını söyleyince ona güvenerek taktırdık. eğer gerçekten atiekr lpg'den dolayı oluşuyorsa durum kötü.
neyse benim için yakıt tüketimi önemli. performansı zaten iyileşmiş durumda, araç bambaşka birşey oldu ama yakıt durumuna bakacam. eğer tüketimim eskisi gibi 30k altına inmediyse önerilerinizi tek tek uygulamaya koyacam.
yardımlarınız için çok teşekkürler![]()
aynisi benim aracimda da oluyordu, hatta trafik isiklarinda ara sira istop ettigi bile oluyordu. gaz kelebegi temizligi ve supap ayari yaptirdim hic birseyi kalmadi. tavsiye ederim.
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)