budur kanka b21 - atacama gelb![]()
o zmn biraz daha alt zemini düzelteyim, madem mat olmayacak ve şu ana kadar mat mı? parlak mı? konusunda pek aydınlanamamışken işi biraz daha düzgün yapmaya çalışayım![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Hondanın phoenix yellow rengine benziyor![]()
Berkay ım dur şimdi honda, ponenix fln diyip benzer renkler arasında bırakma beni
atmaca sarısı yapacam arabayı![]()
Özgür gel kardeşimde harta sonu çalışıyorum, cuma izinliyim bu hafta en olmadı denk getirirsen gel bi gül-cemalini görelim paşam![]()
cuma cok is olmazsa kacar gelirim ya hatta bi boyacida spreye bastirayim ben bu boyayi ufak bi yeri boyariz![]()
tamam o zmn kap bi sprey cuma işin olmazsa gel bilader![]()
bu arada güzel fikir valla komple boyatmadan bir parça boyatsam, ne kdr düzgün olacak anlaşılacak çünkü hemen hemen her parcada aynı derecede dalgalanma var!
mat olacaksa da siyah olmasin ne bileyim inci beyazi fln olsun.
yada koyu gri fln...
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
z4 atmaca sarısında karar kıldık
araç sarı olacak
bugün ustamı getirdim baktı etti yaptıklarımı baya bi beyendi, sarı hatayı çok göstermeyen bir renktir dedi ve astardan sonra son yoklamada bana yardım edeceğini söyleyince parlak sarıda karar kıldık
perşembe astarlanıyor inşallah, cuma günüde yoklama ve sulu zımparasını bitireceğiz, fırın dolu değilse pazartesi de boyanır inşallah![]()
biraz gaza geldim, inşallah pazartesi biter bu işte dier işlemlere başlarım![]()
kanka usta beyendi vallabakalım bitince ne kadr ustaymış anlayacağız
![]()
böyle bişey fikir verirben e46 m3 sarısı dıyorum ama
![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
beyler pazartesiye kadar renk seçeneklerine açığım.
ama Özgür ün tavsiyesi üzerine z4 sarısında hala duruyorum.
birde şu var ne renk dersek diyelim muhakkak ton farkları oluyor o nedenle koyu veya açık sarı olarak değerlendireceğim konuyu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)