belki flaştan dolayıdır ama çok parlak duruyor cidden..canlı gözle bakınca sana güzel geliyorsa gerisi boş..
beğendiysen uğraşma hiç..
belki flaştan dolayıdır ama çok parlak duruyor cidden..canlı gözle bakınca sana güzel geliyorsa gerisi boş..
beğendiysen uğraşma hiç..
Valla ben açıkçası pek beyenmedimiğrenç bişi oldu gibi gelio.
Orj plastik rengindeki siyahı daha iyiydi ama bana battı ya boyattım hay kafam![]()
taktım alcam yenisini çıkma falan artık![]()
iyi bi zımpara işlemi ardından mat siyahla boyarsan bence gayet guzel olur en ince su zımparası kullanabilirsin mesela pürüzzsüz yüzey için ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
nerede var kaplayan ? CF bu arada carbon dimi
o satılanlardan alıp kendimde kaplayabilirim önceden kaplamışlığımm var![]()
Geçmiş olsun Erel..Bazı arkadaşlaralada mutabıkım gri renk daha iyi durur kanımca....
Alternatif olarak karbon kaplama olayıda değerlendirilebilir..Tercih beğeni senin...
Geçmiş olsun eğer boyama işini tekrar yapacaksan 2000 lik veya 1500 lük pasta zımparası al genelde gri renkte olur zımpara boyadaki renk seçimi sana kalmış fakat canlı bi renge boyarsan sana enerji vereceğini garanti ederim hatta ben çılgın birisiyim diyorsan istediğin rengi at kurumadan önce üzerine sim serpiştir sonrada mat vernik at bunlar sadece fikirdir yanlış anlama veya arkadaşların dediği gibi cf kaplat kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)