beyın bende var p3y ise beyın ama soketı kullandık soketı gerı takıp deneyecek bı elektırıkcı varsa gonderıyım dene
beyın bende var p3y ise beyın ama soketı kullandık soketı gerı takıp deneyecek bı elektırıkcı varsa gonderıyım dene
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Ateşleme var mı? Ateşleme de yoksa distribütörün içindeki tdc ve krank sensörlerinde sorun vardır.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Msndende konustuk zaten, baska bir beyinle denemek lazim abi.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Amatorlukle alakasi yok aku demedim zaten EKÜ dedim yani beyinden bahsettimdistributorde ole bi sistem varsa dedigin dogru olabilir, keza yakit pompasi yeterli basinci yapmiyorda olabilir, ama simulatorde calisti araba dediniz! Valla son ve en temiz yol distributorde saglamsa bi beyin bulup denemek galiba. Gecmis olsun duzelir umarim
bbm pin :2B244451
ateşleme var evet. neyse beyni söküp tek tek ölçeyim parçaları. olmadı chipinide bir okuyayım.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kardeşim senın araçta immoblızer var kontağı açınca gostege panelınde yeşil anahtar işareti çıkması lazım çıkmıyorsa immo arıza yapmıştır . Ateşleme verır enjektorlerı açtırmaz ,ateşlemede skıntı olsa spreylede çalışmaz yuzde yuz immo arızası var aracında
bazı immo lar ateşlemeyi keser ,,bazılarıda marş basmaz hiç, beyinden de olur, her şey olabilir,burdan fazla yardımcı olamayız,
ben arızayı çözdüm. beyindeki parçaları ölçtüm yarısı sinyalsiz çıktı. beyini değiştirdim.
şimdide park halinde kadran 150 180 gösteriyor kadran. buda farklı bir sorun. bunun sensörü v.s si nerde?
aracın elektrik tesisatından bi çok şeyi yanmıştı onları yenileyip çalıştırdım. kadranla ilgili kısımdayım şimdi onuda çözersek güzel olucak.
edit: km sayacınıda çözdüm. km müşürüde yanmış
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Gecmis olsun halletmisin. Ya konu disi olucak ama basligini bulamadim (***** tel.den girince aramak eziyet) rekord e1 almistin tek kapi duruyo mu hala?
bbm pin :2B244451
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)