pm attım abicim..
Printable View
gecen yolda gordum senı sahan fenaydı makına masaallah:)
karşılaştırmanın sonucunu bekliyoruz, erkaya ne kadar doğru bakalım?
bu akşam 6 gibi erkayadayım ben.. seni de beklerim şahan kardeşim..
saat 18.15 te erkayaya gittim...
Güç: 224 PS
Tork: 220 NM çıktı... vatana millete hayırlı olsun :D :D
tork fenaymis :D
bana çok iyimser rakamlar gibi geldi ama sonuç ortada.. :D
Arabamın eski sahibi sadece CAi ve son susturucu (magnex) ile paşaoğlunda 208 PS ölçüm almış zamanında. ben ise bunların üzerine DC 4-2-1 race header, sanayi işi 60 lık ara boru (orta susturuculu) ve Competetion Clucth St2 baskı-balata ekledim...
Fatih kardeşimin CTR'si ise aynı dyno'da; Aem Cai, DC 4-2-1 race header, hafif volan, Competiton Clutch St4 baskı-balata, Apexi N1 komple egzoz sistemi ile 227 PS çıkmış...
bi bana yaramadı şu erkaya
benim de güç beklediğimin altında çıkıyor
elektronik gaz kelebeği yüzünden olmasın...
gaz kelebeğinin etkisi olur mu bilmiyorum ama, araba en yüksek gücü standartken vermişti, tork standarda göre bayağı iyi halde
abi maşallah tork iyi çıkmış benim tork 190 200 lerde çıkmıştı sanırım unuttum şimdi..
Abi yarın benim dyno kagıdana bakalımda benimkinide hesaplayalım...ben ordaki rakamı hatırlıyorum..
tamamdır yarın senin torku da hesaplarız...
maşallah walla güzel rakamlar :) ben gelemedim yaaa işlerimden dolayı :( ama en kısa zamanda gidicem bende..
Maşallah...Torkta canawar gibiymiş
torq biraz fazla gibi ama olsun . azdansa fazlası iyidir:)
edit: :icon_wack
vallahi 10lt çok iyi değer,bizim dandik leon 10lt yakıyo gazlasanda gazlamasanda:D
Japonların o yanı güzel valla ne yalan söliyim. Type-R ve S2000 lerde 10 lt ortalamadalar.
erkaya veya uraz disinda varmi dyno???
erkaya sacmasapan degerler verdi...
ilk olcum 147hp 5 dk sonra ikinci olcum 93hp :D
Ne zaman ölçtürdün ? Tam oturmadı orası. Computest var oda sıfırladı dynoyu serp aldı ona git olmassa
Eski sanayiyi bilirmisin ? Büyük sanayi 1. caddede ..Birde Ankara Lpg var yerini bilmiyorum netten bakarsın onlardada var..
ok. saol ;)
ya abi computest biraz hikaye gibi geldi
orda ki deneyimimiz
97 model 320ci 70 beygir
96 model m3(321) 196 beygir
...
size kalmış