Aracıma yapılan son işlemlerden sonra aldığım gücü merak ettiğimden dolayı, dynoya sokmak istiyorum..aranızda ankarada güvenilir sonuç alabileceğim bir dyno var mı acaba? araç 106..şimdiden saolun..
Aracıma yapılan son işlemlerden sonra aldığım gücü merak ettiğimden dolayı, dynoya sokmak istiyorum..aranızda ankarada güvenilir sonuç alabileceğim bir dyno var mı acaba? araç 106..şimdiden saolun..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Bosch servis uraz pompa... Ostim'de bp'nin yanından gir kime sorsan gösterir. Yıldız sanayinin karşısı. Ank'da en güvenilir orası. Ama savaş abinin Vamag'a benzemez...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
erciyes sanayi sitesinde erkaya var. tünay erkaya'da ölçümlerin geçen hafta düzeldiğini söylemişti. öncesinde çok inandırıcı bulunmuyordu
dyno'ya çıkan tünay'ın arabası değildi galiba, ama doğruya yakın,yani arabanın üzerindekilerle çıkan gücün tutarlı olduğunu söylüyordu.
erciyes sanayi sitesi, anadolu bulvarı'ndan istanbul yoluna çıkınca, istanbul yolundan şaşmaz'a giderken sağda kalıyor. gimat la istanbul yolu arasında kalıyor. erciyes sanayi sitesinde istanbul yolunu kesen büyük cadde üzerinde erkaya. istanbul yoluna 200mt civarı uzaklıkta.
oncelerı erkaya cok sacma sonuclar verıyordu...uraz daha mantıklıydı...ama gecen hafta bı arkadasımın arabasını soktuk cok yakın degerler verdı bende gırdım ama solemem ne cıktıgını:yane erkaya artık dogru olcuyor...uraz dogru olcuyor amayuk tıpı oldugu ıcın arabayı bıtırıyor resmen bıraz yuk ayarı bozuk galıba...bence ıkısıne gıt karsılastır...erkaya 20 uraz 40 ytl....
Erkaya şimdilerde doğru fakat Tork'u Rule cinsinden vermiyo.Onu hesaplamak kolay.. Rule power / Engine power çıkan oranı Torkla çarpın gerçek tork çıksın![]()
denemekten yana bi sıkıntı yok nede olsa..peki son soru..bende peugeot-sport limitörsüz chip var..5ci vites ölçümü yapıyorsa kaç d/dk'ya kadar yürütmek lazım objektif sonuç için?
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)