arkadaşlar aracım 2001 clio 1.6 sport, full modeli.
normalde belli bi hıza geldiği zaman kapıları otomatik kilitlemesi lazım. Açma kapama düğmesinden bu özelliği aktif ettiğim halde(dııt sesi geliyor) bu özellik çalışmıyor kapıları kilitlemiyor. daha önce karşılaşmış tecrübe etmiş arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum, kendim elektronikten anlarım yapabileceğim birşey varsa eğer yaparım.Son öğrendiğim bilgiye göre beyinden bunun bir ayarı varmış galiba iptal edilmiş olabilirmi?
aracımda alarm vardı daha önce, alarmı merkezi kilite bağlamışlar. yani merkezi kiliti, kilitledimi alarmıda devreye sokuyordu.komple söktüm alarmı. gerçi kapı kilitleme özelliğini normal yoldan iptal ediceklerine neden başka bir yola gitmiş olabilirler anlıyamadım.
Benim tahminlerim 1. olarak beyinden iptal edilmiş olması. 2.olarak ise alarmı bağlarken biryerden bir kablonun vs kesilmiş iptal edilmiş olması.
Oto alarm işi ile uğraşan falan varsa yardımcı olabilirmi. Bu işi çözmek istiyorum. Uzun oldu fakat umarım derdimi anlatabilmişimdir. ve yeterli bilgiyi verebilmişimdir.