Aracım golf mk5 gti 2005 model..mfa yarım ekran yani..bunu tam ekran olanlarla değiştirebiliyormuyuz acaba..yada bu küçük ekranda yağ sıcaklığı vs görebiliyorumuyoz ekstra bir işlemle? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim![]()
Aracım golf mk5 gti 2005 model..mfa yarım ekran yani..bunu tam ekran olanlarla değiştirebiliyormuyuz acaba..yada bu küçük ekranda yağ sıcaklığı vs görebiliyorumuyoz ekstra bir işlemle? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim![]()
tam bilgim yok ama benim arabada hiç ekran yok orada,sadece ekran takılmıyor,komple gösterge paneli değişebilir belki bendeki gibi ertuğ
Komple kadran değişecek![]()
300 km/h olan GTI kadranı bulabilirsen full ekranlı ancak öyle olur, ona da kufatec e-mfa eklentisini eklersin boost, oil temp vs gibi opsiyon göstergelerin de olur![]()
kufatec e-mfa Boost göstergesi maalesef 2.0 TFSI larda çalışmıyor. Kadranı komple değiştirip kodlaman gerekiyor.
eyvah işler karıştı e-mfa olursa şahane..ebayda bi dolu var benim 300 kadranın tam ekranlı olanı..onu taktıkmı tamammıdır yani..body computer,cart curt üniteleri gatewayleri felan böyle şeylerle uğraşmamız gerekirmi?
1K6 920 972 E parça kodlu kadranı alacaksın, GTI için MFA+ direksiyondan kontrollü kadran.
Ama iş montaja geldiği zaman baya sıkıntılıya benziyor, işin içine elektrik kontrol ünitesi falan da girmiş.Gerçi senin araç GTI, büyük ihtimal Highend BCM vardır destekler sanırım.
Sen kafaya koyduysan, detaylı anlatımı var montaj için yardımcı olur link eklerim![]()
Valla ben bile incelerken yoruldum montajını düşünemiyorum![]()
Klimatronik montajı da yapılmış birşey, sen taktın mı yeni klima panelini aracına ?
300 km/h kadran var ya abi bir de yıldan ötürü yarım ekran yol bilgisayarı, tam ekran yol bilgisayarı olanları var![]()
klima ve panelin takılması kolay aslında..2008 ve üzeri can bus gateway işi tamam ama Power Electrical Module (For compressor to work) diye bir parçanın değişmesi gerekiyormuş onu çözemedim..
burda detaylı anlatım var belki sen daha iyi anlayabilirsin..
VWVortex.com - OEM MKVI Climatronic on a MKV on a RNS-510 Screen installed..
Örnek olarak;
VW CADDY GOLF JETTA PASSAT SCIROCCO ONBOARD SUPPLY CONTROL UNIT - 3C8 937 049 AB | eBay
Bu üniteler 21-23-30 byte olarak ve medium, highend versiyon olarak bulumakta.
Ne kadar byte o kadar özellik diyelim.
Senin aracın GTI olduğu için, bixenon farlar mevcut ve bu da highend bir bcm'ne sahip olduğunu gösterir.Sadece byte'ını öğrenmek gerek.30 byte'lık bcm varsa aracında bcm değişimine gerek kalmaz sende.
Bu arada yukarıdaki linkte verdiği 3C8-937-049-AB kodlu BCM, 30 Byte'lık Highend bir bcm. klima
2005 gti'lar xenon mu yoksa bi-xenon mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)