Lpg'de kullanılmıyorsa madem, lpg deposunu benzin alacak şekilde modifiye edip kullanılabilir. Hem şeklen göze batan,sıkıntı çıkaracak bir durumda olmaz diye düşünüyorum.
Lpg'de kullanılmıyorsa madem, lpg deposunu benzin alacak şekilde modifiye edip kullanılabilir. Hem şeklen göze batan,sıkıntı çıkaracak bir durumda olmaz diye düşünüyorum.
Stepne yerine ek depo veya arabayı keserek depo büyütme işine yanaşma derim. Çünkü araçta kaçakçılık için tadilata giriyo nitelik kazanıyor mesele sakat. Onun yerine boş kalan yerlere bidon koy mesela yadek lastik yerine bikaç bidon koy.
ben anlamadim olayi ama olay eger fazla benzin almaksa aldiginiz benzini geri dondugunuzde bosaltip gidip tekrar almak kes bicparcala bu maci kazandan daha kolay degilmi?
- K -
________
Dr.Ecu
bazıları bu işi ticarete dönüştürmüş durumda artvin rize trabzon civarında.Her gün girip çıkan bu işten geçinenler var.Ben sadece bana yetsin burdan 5 lira vermiyim istiyırum benzine.
bende sureklı olarak gıdıp gelmekteyım gurcuye
en son gıttıgımde soqar dan benzının lıtresı turk parası ıle ortalama 2,3tl ye aldım
lpg ıse 1,69tl gıbı bıseydı
e34 benzın 75lıtre felan alıyo lpg depom ıse 47litre alıyo
ben lpg depomu +100lt yaptırmayı dusunuyorum bıde benzını bıraz artırsak hıcde fena olmaz ama nasıl yapılır bılmıyorum
Yazık günahtır ülkeyi ne hale getirdiler sineğin kanadından vergi çıkaracak sevgili devlet büyüklerimiz.Arabaya binemez olduk km de 50 krş altı yakarsa araç inanın yerde para bulmuş gibi seviniyorum, yeni bir zam daha gündem de sanırım Allah sonumuzu hayır etsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)