User Tag List

Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
318 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Colt CZT teknik bilgi paylasim bolumu

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    t4 dediğin td04 heralde 280 hp çıkarır motor içine girmeden, doğru malzemelerle.. yurtdışında gt2560 la 312 hp alanlar var
    f/p olayı son derece mantıklı duruyor,turbonun güzellikleri zaman ilerledikçe oldukça iyi cztler görünecektir,keşke 4 kapı mecburiyetim olmasa

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t4 dediğin td04 heralde 280 hp çıkarır motor içine girmeden, doğru malzemelerle.. yurtdışında gt2560 la 312 hp alanlar var
    Abi td04 ile 300 hp de mümkün ben 1 cont ta 260 aldım 1.5 cont da çok temiz görür ve havadan 260 değil 3 kişi 350 kiloyla fhe typera 10 boyun üzerinde gittik görkemde videolar vardı birazdan ekler

Edit:60 lık boru ile üst devirlerimiz çok sıkışık olmasına rağmen 240 a kadar çok temiz gittik
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet bey aracınız ile roll'e gidiyorduk haber gelmedi? Sen bu arada bana bi trip atıyon ama çözemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet bey aracınız ile roll'e gidiyorduk haber gelmedi? Sen bu arada bana bi trip atıyon ama çözemedim
    ne alaka abi ya gurban olurum seni yaradana ya sen adamın kare köküsün pi sayısısın emret yeter isim ver ceset gelsin

Edit: Ahmet yeter ya allah cezanı versin indir beni elim ayağım tutmuyo abi aklıma geliyo gülüyorum ya
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kardeşim. takılıyorum ben sana havalar düzelsin de seyrangaah yapalım sosyeteden uzak kaldık bu ara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nemonomani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi td04 ile 300 hp de mümkün ben 1 cont ta 260 aldım 1.5 cont da çok temiz görür ve havadan 260 değil 3 kişi 350 kiloyla fhe typera 10 boyun üzerinde gittik görkemde videolar vardı birazdan ekler

Edit:60 lık boru ile üst devirlerimiz çok sıkışık olmasına rağmen 240 a kadar çok temiz gittik
    ahmet su videolar kimdeyse bi koyunda izleyelim be kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah kardeşim. takılıyorum ben sana havalar düzelsin de seyrangaah yapalım sosyeteden uzak kaldık bu ara

abi sosyetenin has mekanı seyrangah cafe hele o servis garsonlar allahım

Alıntı Yns_Emr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet su videolar kimdeyse bi koyunda izleyelim be kardeşim
    abi uğraşıyorum şu an atıcam
    AS GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Neyin rüyası bu 3 kişi 350 kg ile sadece kprosu olmayan type R a 260 hp ile 10 boyun üzerinde attınız. Gidin o zaman stage 2+ cupralarla deneyin yaw. +350 kg kaç boy demek hiç bir fikrin var mı.
    IN BOOST WE TRUST

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wollkii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atarim gorkemeydi tamda senin yorumun altina geldi pardon
    vayyyy abi turboyu sana vericem açık adresi yazıyorum gelin sökün

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyin rüyası bu 3 kişi 350 kg ile sadece kprosu olmayan type R a 260 hp ile 10 boyun üzerinde attınız. Gidin o zaman stage 2+ cupralarla deneyin yaw. +350 kg kaç boy demek hiç bir fikrin var mı.
    Abi senin hala benim mesajima yorm yzablmen enteresan ya donla gezerim dedin onu bunu dedin bana karsi bi alip veremedigin varsa hacimin fazla turbomuz ayni gel ayni basincla cikalim he yok diyosan rica ediyorum bilmeden konusma gel oem turbolu makinayla cikarayim seni ama karalama ayip ya
    AS GARAGE

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wrx sahipleri bosunami turbo aldi ozaman td04 1.5 barda sac kurutma makinasi olur malesef
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi senin hala benim mesajima yorm yzablmen enteresan ya donla gezerim dedin onu bunu dedin bana karsi bi alip veremedigin varsa hacimin fazla turbomuz ayni gel ayni basincla cikalim he yok diyosan rica ediyorum bilmeden konusma gel oem turbolu makinayla cikarayim seni ama karalama ayip ya
    1 barda 270 + için diodum ben o lafı ne oldu.
    +350 kg 260 hp ile sen fhe tayyara 10 boy at ben gene diyorum donla gezerim diye.

Araba sökmekle uğraşamam CZT ile denemek için. Oem turbolu arabayla denedik merak etme önden salıp arkadan gelip geçiyoruz zaten neyini deniyeceğim stock turbolu CZT ile. Arabanı uçak sanıosun kardeşim.
    IN BOOST WE TRUST

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wrx sahipleri bosunami turbo aldi ozaman td04 1.5 barda sac kurutma makinasi olur malesef
    Abi isvicrede akrabamda td04 var Türkiye'ye geldi ve aracı sıkıntısız kullanıyor 1 senedir ( 1.5 peak 1.3 cont )
    e46 m3 ile videosunu da en kısa zamanda upload ediyorum..

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 barda 270 + için diodum ben o lafı ne oldu.
    +350 kg 260 hp ile sen fhe tayyara 10 boy at ben gene diyorum donla gezerim diye.

Araba sökmekle uğraşamam CZT ile denemek için. Oem turbolu arabayla denedik merak etme önden salıp arkadan gelip geçiyoruz zaten neyini deniyeceğim stock turbolu CZT ile. Arabanı uçak sanıosun kardeşim.
    Bn degilde abi sen 1.5 ton arabani 1ton arabayla karistiriyosun coluk cocukla oynama gel saglam bi czt gtreyim oem turbolu sokmeyede haect yok zaten biz tessatimizla 1.5 hacimle korkmuyorsak sen niye cekiniyorsun bu isler klavyede saplamaya benzemiyor en iyi senin bilmen lazim abi
    AS GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bn degilde abi sen 1.5 ton arabani 1ton arabayla karistiriyosun coluk cocukla oynama gel saglam bi czt gtreyim oem turbolu sokmeyede haect yok zaten biz tessatimizla 1.5 hacimle korkmuyorsak sen niye cekiniyorsun bu isler klavyede saplamaya benzemiyor en iyi senin bilmen lazim abi
    Çoluk çocuk dediğin araba YNs Emr nin arabası kardeşim. O zaman üzerinde yazılımda vardı. Kaç boy olduğunu söylemiim istersen. bi de ben 1 saatte arabadan 140 atıyorum ki ona rağmen ağırım bütün kapı içlerim ve arka çamurluklarım ses yalıtımı kaplı. Ben klavyede saplamıorum kardeşim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoluk çocuk dediğin araba YNs Emr nin arabası kardeşim. O zaman üzerinde yazılımda vardı. Kaç boy olduğunu söylemiim istersen.
    yunus abiyle sen roll e çıktınmı yanında bastınmı canlı canlı gördünmü ve basıncı neydi haberin varmı yunus abi 0.8 yürüyo 0.8 bar giden arabayı geçtim deme abi gülerler adama

edit:arabam su an sökük 20 25 gün ver bana arabamı toplayayım sonra kaç boy saplarsan git anlat istediğin yerde bükemediğim eli öperim ben tesisatımla gelicem arabanı parçalamana gerek yok stepne dahi sökmicem kendin inceler bakarsın tabi çıkabilirsen
    AS GARAGE

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbolu czt nasıl gider hiç görmedim ama oem turbolu olupta alpere tutunabilecek dahi czt yoktur piyasada. bırakın geçmeyi tutunamaz bile. bence deneyin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tool czt nin üst kapağını biraz araştır istersen bi wrx kapakla karşılaştır.

Kelalper benim arabam oem turbo istersen deniyelim bi arkadan gelip geçme mevzusunu netleştirelim istersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tool czt nin üst kapağını biraz araştır istersen bi wrx kapakla karşılaştır.

Kelalper benim arabam oem turbo istersen deniyelim bi arkadan gelip geçme mevzusunu netleştirelim istersen

abi bende merak ediyorum hacim ufak diye muhtemelen karamursel sepeti sandılar 0.8 basıyo yunus abi basıncını açmadan yok geldim geçtim demekle olmaz
    AS GARAGE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)