Abi td04 ile 300 hp de mümkün ben 1 cont ta 260 aldım 1.5 cont da çok temiz görür ve havadan 260 değil 3 kişi 350 kiloyla fhe typera 10 boyun üzerinde gittik görkemde videolar vardı birazdan ekler
Edit:60 lık boru ile üst devirlerimiz çok sıkışık olmasına rağmen 240 a kadar çok temiz gittik
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
ahmet bey aracınız ile roll'e gidiyorduk haber gelmedi? Sen bu arada bana bi trip atıyon ama çözemedim![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
eyvallah kardeşim. takılıyorum ben sana havalar düzelsin de seyrangaah yapalım sosyeteden uzak kaldık bu ara![]()
Abi senin hala benim mesajima yorm yzablmen enteresan ya donla gezerim dedin onu bunu dedin bana karsi bi alip veremedigin varsa hacimin fazla turbomuz ayni gel ayni basincla cikalim he yok diyosan rica ediyorum bilmeden konusma gel oem turbolu makinayla cikarayim seni ama karalama ayip ya
AS GARAGE
1 barda 270 + için diodum ben o lafı ne oldu.
+350 kg 260 hp ile sen fhe tayyara 10 boy at ben gene diyorum donla gezerim diye.
Araba sökmekle uğraşamam CZT ile denemek için. Oem turbolu arabayla denedik merak etme önden salıp arkadan gelip geçiyoruz zaten neyini deniyeceğim stock turbolu CZT ile. Arabanı uçak sanıosun kardeşim.
IN BOOST WE TRUST
Bn degilde abi sen 1.5 ton arabani 1ton arabayla karistiriyosun coluk cocukla oynama gel saglam bi czt gtreyim oem turbolu sokmeyede haect yok zaten biz tessatimizla 1.5 hacimle korkmuyorsak sen niye cekiniyorsun bu isler klavyede saplamaya benzemiyor en iyi senin bilmen lazim abi
AS GARAGE
Çoluk çocuk dediğin araba YNs Emr nin arabası kardeşim. O zaman üzerinde yazılımda vardı. Kaç boy olduğunu söylemiim istersen. bi de ben 1 saatte arabadan 140 atıyorum ki ona rağmen ağırım bütün kapı içlerim ve arka çamurluklarım ses yalıtımı kaplı. Ben klavyede saplamıorum kardeşim.
IN BOOST WE TRUST
yunus abiyle sen roll e çıktınmı yanında bastınmı canlı canlı gördünmü ve basıncı neydi haberin varmı yunus abi 0.8 yürüyo 0.8 bar giden arabayı geçtim deme abi gülerler adama
edit:arabam su an sökük 20 25 gün ver bana arabamı toplayayım sonra kaç boy saplarsan git anlat istediğin yerde bükemediğim eli öperim ben tesisatımla gelicem arabanı parçalamana gerek yok stepne dahi sökmicem kendin inceler bakarsın tabi çıkabilirsen
AS GARAGE
turbolu czt nasıl gider hiç görmedim ama oem turbolu olupta alpere tutunabilecek dahi czt yoktur piyasada. bırakın geçmeyi tutunamaz bile. bence deneyin.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Tool czt nin üst kapağını biraz araştır istersen bi wrx kapakla karşılaştır.
Kelalper benim arabam oem turbo istersen deniyelim bi arkadan gelip geçme mevzusunu netleştirelim istersen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)