kule gergisi..

Thread: kule gergisi..

1. h.savas's Avatar

h.savas said:

kule gergisi..

beyler,temprama arka kule gergisi yaptırmak istiyorum sizce hangisinden yaptırmalıyım transmisyon'dan mı (22 veya 24 lük)yoksa 27 lik 2 mm kalınlığındaki borudan mı ?
    tabi ya ...

2. kule gergisi..

tdipower said:
    dikişsiz doğalgaz borusu kullanabilirsiniz.
    RACE WERKS

3. h.savas's Avatar

h.savas said:
    Quote Originally Posted by tdipower View Post
    dikişsiz doğalgaz borusu kullanabilirsiniz.
    olabilir aslında ...
    diğer yorumlarada bi bakalım ne diyecekler...
    tabi ya ...

4. ghibli06's Avatar

ghibli06 said:
    dikişsiz boru kullanman gerekli... ayrıca tempraya her hangi bir artısı olmaz onu da bil...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

5. h.savas's Avatar

h.savas said:
    Quote Originally Posted by ghibli06 View Post
    dikişsiz boru kullanman gerekli... ayrıca tempraya her hangi bir artısı olmaz onu da bil...
    abi aracı virajlarda sabit tutması yeterli benim için ve neden tempraya artısı olmaz merak ettim.....
    tabi ya ...

6. ghibli06's Avatar

ghibli06 said:
    kule gergisi araba rigiditesi zayıf araçlarda işe yarar, mesela cabrioların tamamı, coupelerin bazıları ayrıca da kuleleri zayıf modeller mesela BMW E30... senin aracın 4 kapı kuleleri de gayet sağlam bir araç, virajda sana herhangi bir şey kazandırmaz, eğer öyle bir sorunun varsa çözümü yay+amortisör-ön takımda aramalısın bence...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

7. h.savas's Avatar

h.savas said:
    Quote Originally Posted by ghibli06 View Post
    kule gergisi araba rigiditesi zayıf araçlarda işe yarar, mesela cabrioların tamamı, coupelerin bazıları ayrıca da kuleleri zayıf modeller mesela BMW E30... senin aracın 4 kapı kuleleri de gayet sağlam bir araç, virajda sana herhangi bir şey kazandırmaz, eğer öyle bir sorunun varsa çözümü yay+amortisör-ön takımda aramalısın bence...
    abi sağol bilgilendirme için...
    tabi ya ...

8. ENGean's Avatar

ENGean said:
    hadi gene iyisin arabnn degerı bin tl arttı )