videoyu izleyemedim faka uzun süredir benzer bir problem bende de mevcut, araç 6000 devirden sonra boost creep nedeniyle turbo basıncı hızlı bir şekilde yükseliyor, 1 bar civarlarında sizin anlattığınız gibi kesik kesik patırdamalar yapıyor, bu sırada afr 10 un altına düşüyor, 2871 internal wg li turboya geçtikten sonra bu problemle karşılaştım, megan egzoz manifoldu downpipe ve orta susturuculu 76 lık egzoz mevcut araçta, fakat creepin önüne geçemediğim için (wg ti açık pozisyonda bağlayınca bile basınç 6000 devirin üzerinde 1 barı geçiyor) deneme fırsatı bulamadım.
Aracı ilk aldığım dönemde 5000 devir civarında benzer bir şekilde kesinti problemi yaşamıştım, o zaman ateşleme çipinin temassızlığı sonucu olduğunu ateşleme çipini değiştirdiğimizde fark ettik, başka bir s14 ün ateşleme çipini taktığımızda problem çözülmüştü sonrasında kendi çipimi tekrar takınca onunda çalıştığını fark ettik, oradaki elektrik kabloları egzoz manifoldunun sıcaklığından etkileniyor (özellikle aftermarket manifoldlar ile) eriyebiliyor veya fişlerde temassızlık olabiliyor, kontrol ettirmenizde fayda var. Sıcaktan etkilenme ateşleme çipi içinde geçerli tabi...