User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: 200sx'in bir türlü halledilemeyen hava kaçırma sorunu

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boost cut demeye çalışmış Emir Hahahaha

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorun farklı sebeblerle benımde basıma gelmıstı ılk seferınde krank kasnagının gobegıyle kayıs kısmı arasında sert plastık dıyım bensana onunla baglanmıs cok yuksek devırlerde bazen o lastık esneme yapıo bazen kacırıyodu otomatıkmen aracın sente ayarındada degısıklıkler oluyo ve emme egzos zmanlarını tutturamıyodu patırdamalar cekısten dusme gıbı sorunlar yasıyodum bence bıde trıger kısmını kontrol ettır egzantrıklerle kasnagını baglantı vıdaları kran kasnagı oralara bı baktır derım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoyu izleyemedim faka uzun süredir benzer bir problem bende de mevcut, araç 6000 devirden sonra boost creep nedeniyle turbo basıncı hızlı bir şekilde yükseliyor, 1 bar civarlarında sizin anlattığınız gibi kesik kesik patırdamalar yapıyor, bu sırada afr 10 un altına düşüyor, 2871 internal wg li turboya geçtikten sonra bu problemle karşılaştım, megan egzoz manifoldu downpipe ve orta susturuculu 76 lık egzoz mevcut araçta, fakat creepin önüne geçemediğim için (wg ti açık pozisyonda bağlayınca bile basınç 6000 devirin üzerinde 1 barı geçiyor) deneme fırsatı bulamadım.
    Aracı ilk aldığım dönemde 5000 devir civarında benzer bir şekilde kesinti problemi yaşamıştım, o zaman ateşleme çipinin temassızlığı sonucu olduğunu ateşleme çipini değiştirdiğimizde fark ettik, başka bir s14 ün ateşleme çipini taktığımızda problem çözülmüştü sonrasında kendi çipimi tekrar takınca onunda çalıştığını fark ettik, oradaki elektrik kabloları egzoz manifoldunun sıcaklığından etkileniyor (özellikle aftermarket manifoldlar ile) eriyebiliyor veya fişlerde temassızlık olabiliyor, kontrol ettirmenizde fayda var. Sıcaktan etkilenme ateşleme çipi içinde geçerli tabi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç ta cut out sistemi mevcut yani yüksek basınc geldiginde beyin otomatik olarak keser
    wastegate baglantı ile alakalı bir durum gibi Mustafaya götürün sorunu cözecektir
    boost cut kaç psi da devreye giriyor?

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boost cut değilde fuel cut a girmiyormu araç ben mi yanlış biliyorum ?

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slm sorun boost cut gibi görünüyor. Wg veya selenoid varsa kontrol edebilirsiniz hortumda çıkmış olabilir.

AF4600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı bugün Mustafa(Mechanix) abiyle test ettik. Sıkıntının hava kaçağından değil benzin pompasından kaynaklanabileceğini düşündü.. En son ne zaman değiştiğiyle alakalı bir bilgimiz olmadığı için yakın bir zamanda wideband alıp olan biteni tam bir anladıktan sonra benzin pompasını değiştireceğim sanırım.

Tam gazın dışında, %60-70 gazla yani hızlı devir artışı olmadığında araçta videodaki gibi bir sorun yaşanmıyor..Bunu test etmemi sormuştunuz denedim..Herhangi bir sıkıntı olmadı o şekilde..Bende sorunu giderene kadar son gaz gitmeyecem artık

Bu arada Mustafa abiye çok teşekkürler ilgi ve alakası için..

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boost cut demeye çalışmış Emir Hahahaha
    Zokam galaxy s3 e fuel cut die yazıom paso cut out dior

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)