User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Herşeyi normal aracın cekiş sorunu

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Havalar soğudu benimde motor sıcak soğuk farketmiyo titremeye başladı benzinde rolanti sabit ama lpg ye geçince rolanti sabit durmuyor hatta stop ediyor gecen gün gittim bilgisayara bağladılar oksijen sensörün arızalı dediler sanada aynısını demişler ama birşey değişmemiş napcaz biz ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu dediklerin oldu sartinti falan yanliz sente atlama sorunlarina bakiyorum yokuslarda cekmez cok yakar vs. Deniliyor oyle bsy olmadi ama yarin baktiracam
    Benzin pompasina gelince ustama soyledim ama dogan pompasi deyince hic sicak bakmadi birde parcaciya gittim bosch marka 80 lira fiyat verdi pompaya pazarlik yapariz sen bi sok getir cikani dedi 60 a verir o fiyata çakma bosch olabilirmi
    sente olayı düşük bir ihtimal ama 1 diş atladıysa çok belli de olmaz..baktırırsın onada..orjinal bosch pompayı kullan birşey olmaz aynı görevi görecek..biz vtec e almıştık bosch marka 5 barlık 60 tl ye sende alırsın..sıkıntısız kullanılıyor..veka marka olanlar da var 30-40 tl civarı..
    Crm performance

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Havalar soğudu benimde motor sıcak soğuk farketmiyo titremeye başladı benzinde rolanti sabit ama lpg ye geçince rolanti sabit durmuyor hatta stop ediyor gecen gün gittim bilgisayara bağladılar oksijen sensörün arızalı dediler sanada aynısını demişler ama birşey değişmemiş napcaz biz ya
    Bnm arac ariza lambasi yakiyordu oksijeni degistm yakmiyor artik

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LPG kullanımdan dolayı STFT ve LTFT değerlerini yeniden oluşturmuştur orjinal beyin. 1 saat kadar akü sökülü kalsın sıfırlayacaktır. Yada sabit gaz kullanımı ile 100 km kadar benzin kullanımı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LPG kullanımdan dolayı STFT ve LTFT değerlerini yeniden oluşturmuştur orjinal beyin. 1 saat kadar akü sökülü kalsın sıfırlayacaktır. Yada sabit gaz kullanımı ile 100 km kadar benzin kullanımı.
    Bide bunu deneyim simdi cakma katalizor vardi uzerinde onu sokturdum

Birde sabahlari ilk calismada 10 dk kdr benzinde calisiyr araba yinede o degerler bozulurmu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)