Tamam işte ama -2,19 ile 2,53 arasındada fark var 0 egimi baz alıyor ise eger. Makina'nin yaptıgı saglama mı yanlış oluyor?
Tamam işte ama -2,19 ile 2,53 arasındada fark var 0 egimi baz alıyor ise eger. Makina'nin yaptıgı saglama mı yanlış oluyor?
Ayrıca bence atlanılmaması gereken başka birşey de, her koşu(run) aynı değil. %100 aynı eğimde 2 koşu da farklılık gösterebilir(vites atış, o anki tutunma, lastik ısısı, debriyajın ısısı,...vs vs).
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Ben kendimi yanlış anlattım galiba abi kusura bakma,
"-2.19 eğimde 8.3sn , 2.53 eğimde 9.7sn bunları sıfıra göre düzelttiginde aynı süreleri bulmuş cihaz. Bende diyorumki -2.19 ile +2.19 egim arasındakilerin aynı olması gerekmez mi? +2.53teki süre nin sıfırdaki süresi daha farklı olmaz mı?
Şimdi anlatılmışımdır kendimi umarım.![]()
eğim tek faktör değil süre için. tork, ağırlık oldukça belirleyici. düşük torklu araçlarda eğim ve ağırlık çok etki ederken, yüksek tork sahibi araçlar eğimden ve ağırlıktan nispeten daha az etkilenir.
birde her yol aynı değil..örneğin, +3 eğim olan bir yolda araba daha rahat hızlanıp gidebiliyor..bazı - yollarda ise araç tutularak gidebiliyor..veya düz yolda da aynısı olabiliyor..sanırım manyetik bir alana denk geliyoruz..örnek veriyorum + - bilmiyorum, bilmeden yazıyorum, manyetik alan - olunca arabamız zor hızlanıyor, + olunca çok daha rahat hızlanıyor..
Crm performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)