Ect sensorunu sifiriyla degisin problem cozulcek..
teşekkürler başkan
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
25 lira civarı fiyatı o sensörlerin nissan için aldık geçen
RACE WERKS
disbiritör içinde okuyucu[disbirütör modülü] arızası oluştuğunda araç sıcak iken marş basar fakat çalışmaz.az beklersin soğur çalışır.ateşleme sistemi içerisinde arızayı arıyacaksın,ilk bakacağın yer distbiritör olsun,sonra ateşleme bobinine bak
Atesleme ile ilgili sorun olsa araba patırdar veya tekler stlegal abi yukarıda yazmış ya ect sensörünüz arızalı yada benzın pompası son demlerini yaşıyo
banada ect gıbı geldı ama bazen benzın pompasının bulundugu yerde catlak olusunca yeterlı basıncı olusturmuyo o zamanda ılk calıstırmadada sorun yaratabılıyor sogukken bıle
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
ne kadar başkanım? bide dün yedek parçacıya dedim hodna civic ect sensörü varmı suratıma tip tip baktısanayi dilinde ne diye geçiyo
![]()
tabi mümkün olduğunca bulunduğum şehirden almaya çalışıyorum ekstradan kargo ödememk için
buji kablosu yada bujide problem varsa tekler, patırdar.ancak okuyucu ile alakalı problem varsa sıcakta veyahut araba yüke binince stop eder çalışmaz,soğuyunca çalışır.burda tecrübelerimizi paylaşalım.ben motor ustası yada mekanikçi değilim.ama motor ustasına cebindeki parayı çıkar kaputun üstüne at,bakalım senin dediğinmi doğru yoksa benimki diyebiliyorum.bilmem anlatabildimmi
buji kablosu yada bujide problem varsa tekler, patırdar.ancak okuyucu ile alakalı problem varsa sıcakta veyahut araba yüke binince stop eder çalışmaz,soğuyunca çalışır.burda tecrübelerimizi paylaşalım.ben motor ustası yada mekanikçi değilim.ama motor ustasına cebindeki parayı çıkar kaputun üstüne at,bakalım senin dediğinmi doğru yoksa benimki diyebiliyorum.bilmem anlatabildimmi.ayrıca iyi bir elektrikçi yapacağı basit bir testle size yardım edebilir.ama iyi bir elektrikçi
kardeş bağlattır arıza tespit cihazına canlı değerlerine bı baktır ect,map,tps,krank devri en mantıklısı o şekılde çözülür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)