Emiş sesini seviyorsan şağıdaki gibi bir filtre alabilirsin ;
![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
@0M42 nin söylediği filtreyi takarsan çıkan sese hasta olursun kesinlikle aksesuarcılar dan araştırıp bulmanı tavsiye ederim uzun süre kullandım memnun kaldım şahsen. ayrıca karb.ü sen mi bakıma aldın yoksa iyi bir karb.cü mü yaptı bakımını? kılcal delikler falan var onlar tıkalı olabilir bi dünya benzin hattı incecik borular mevcut içinde biri tıkalı yada ayarsızsa iyi gitse de çok yakar, en azından zenith'lerde öyle, yada karb.cuye yaptırdıysan götür söyle çok yaktığını![]()
bbm pin :2B244451
Her aksesuarcıda olucagını sanmam amerikan açık hava filtreleri satan yerlerde olur genelde, kalitesiz bişey alma, vakum yapar büzüşür yoksa. Sen iyi bi karb.cü bul, bi güzel ayarlat, kapışları falan değiştirdinmi yenileriyle?
karb. dağıttığın zaman, kapış, contalar, sağlam değil bozuk ise şamandırası falan değişmesi lazım sağlıklı şekilde çalışması için. tüm contaları yeniden kesmen yada setini alıp değiştirmen gerek. weber iyidir ya hem ona açık filtre bulman daha kolay olur, ayrıca sesi de tatmin eder, bide 2. boğaz mekanik olarak çalıştığı için deparda baya işe yarar ama devirli kullandığın vakit benzin içer birazee okadar da olur
aksesuarcılarda bunlardan satıyorlar
![]()
Karburatörünün marka modeli nedir ? Ona göre e-bay de araştırman gerekir TR de zor bulursun ayrıca bu tür filtrelerin sesleri hep aynıdır hangisini alırsan al emiş sesi alırsın.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Izo senin 21 alti silindirmi dortmu? Normalde ne kadar yakiyor
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
benzinde 50 60 kr yakıyosun bide şikayet ediyosunben benzine aldığım zaman (ki alamıyorum
) 80 90 gidiyo valla. ama veberdede 50 60 yakarsın en fazla işte, ayrıca karb.ünü araştır hakaten parça sıkıntısı olabilir sen bakım yapmamışın temizlik yapmışın ayarları da bozulmuştur muhtemelen
bu konuda OM42 çok daha tecrübeli, http://www.techturkey.com/forum/proj...ett-turbo.html konuyu incelersen baya bi fikir edinebilirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)