Dün gümüşyakada bi beyaz sport gördüm jantlı falan. Sonra bi sport daha gördüm Fu plaka siyah. Sabahda 7 8 civarı kırmızı sport gördümbu ara baya var piyasada
Dün gümüşyakada bi beyaz sport gördüm jantlı falan. Sonra bi sport daha gördüm Fu plaka siyah. Sabahda 7 8 civarı kırmızı sport gördümbu ara baya var piyasada
JoYTeaM
34 ysn 01 realin orada seni gördüm sanırımbayramın ilk günü
Bayramınız mubarek olsun arkadaşlar.
Corsa kardeşliği Forumda çok aktif olmasamda ara ara bakıyorum. 5 kapı corsa aracım için 17'' jant arayışındayım üzerinde 16 var şu anda 5 cm mevcut yay var.çok güncel fotoğraf olmadığı için aracın fotosunu koyamıyorum.Jant önerisinde bulursanız sevinirim kafayı yicem.
merhaba , sunrooflu kırmızı corsa d sport arıyoruz aranızda satanlar var ise ulasmalarını rica ediyorum teşekkürler
arkadaşlar aşağıdaki jantı düşünüyoruz 205/45/17 lastikle kullanıcaz bi sıkıntı olmaz heralde ? bir de bu jant yakışır mı acaba araba siyah
http://www.jantdunyasi.com/upload/ed...g/KNG-S890.jpg
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 39.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 127728448
Benim aracım bu isterseniz burdanda sorup soruşturabilirsiniz. Gelirseniz araç başında detaylı konuşuruz.
Hee bizden yani kanka![]()
![]()
JoYTeaM
UK plaka beyaz corsa burdandı galiba dün selimpaşada gördüm.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kirmizi tm plaka corsa d sport sariyerde goruldu burdanmi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)