Corsa D Sport

Thread: Corsa D Sport

1. F.ASLANBAY's Avatar

F.ASLANBAY said:
    Quote Originally Posted by zıpzıp View Post
    Valla ben cabuk sıkılan adamım arabadan corsayada binmedik demeyiz kendi çapımızda yaptık bişeyler gerçekten cok temiz güzel bir araba TL

Bu arada TL'yi verdigim kişi cok acil paraya sıkıştıgından dolayı aracı verecek uygun fiyatlı düşünen varsa dostlar arkadaşlar yabancıya gitmesin kmsi yok denilcek kadar az boyasız kazasız degişensiz nokta kusursuz içi dışı sigara içilmemiş mükemmel bi araba bakımları yeni lastikler sıfır 4 4lük araç

0534 339 95 95'den ulaşabilirsiniz.

Yenı aracını goremedık hala. Yarın musaıtsın avcılar tarafında işim var uğruyım yanına.

2. zıpzıp's Avatar

zıpzıp said:

3. zıpzıp's Avatar

zıpzıp said:
    Quote Originally Posted by ferhat wxr View Post
    Yenı aracını goremedık hala. Yarın musaıtsın avcılar tarafında işim var uğruyım yanına.
    Yarın dükkandayım Numaram vardı zaten sende ordan paslaşırız takıldıgın yer olursa tarif ederim
    JoYTeaM

4. MazdaSpeed's Avatar

MazdaSpeed said:
    ZıpZıp
    Mesaj kutun dolu o yüzden p.m atamıyorum bilgi alacaktım

5. zıpzıp's Avatar

zıpzıp said:
    05321689412 beni arayabilirsin araç kaçmaz beyler zararının zararına veriyor bence kaçırmayın 1 tane daha yok böyle
    JoYTeaM

6. Corsa D Sport

ilker_yusuf said:
    Eğer corsa D sport almayı planlayan arkadaşlar varsa bu arabayı gerçekten kaçırmasın... Yakından gören biri olarak şuan araç değiştircek durumum olsa çekinmeden alırım... km si sıfıra yakın nadir temiz araçlardan biri....

7. ozankaya's Avatar

ozankaya said:
    Quote Originally Posted by ilker_yusuf View Post
    Eğer corsa D sport almayı planlayan arkadaşlar varsa bu arabayı gerçekten kaçırmasın... Yakından gören biri olarak şuan araç değiştircek durumum olsa çekinmeden alırım... km si sıfıra yakın nadir temiz araçlardan biri....
    harun farları ne kadar elimden kapsada bende aynı düşüncedeyim şuan bile bunu satıp onu alma isteğim var ama okdr hızlı olmaz diye düşünüyorum

8. F.ASLANBAY's Avatar

F.ASLANBAY said:
    Yarın dükkandayım Numaram vardı zaten sende ordan paslaşırız takıldıgın yer olursa tarif ederim
    Sabah erken gelıcem oralara. Kacta gelıyorsun olmadı kahvaltı yaparız

9. zıpzıp's Avatar

zıpzıp said:
    7 gibi 730 gibi dükkandayım allahın izniyle . Kahvaltıya beklerim Beyler araba kaçmaz bence düşünen varsa kaçırmasın
    JoYTeaM

10. S.Özeren's Avatar

S.Özeren said:
    yıllardır bir gelemedik oraya hala (:
    Livestrong

11. F.ASLANBAY's Avatar

F.ASLANBAY said:
    7 gibi 730 gibi dükkandayım allahın izniyle . Kahvaltıya beklerim Beyler araba kaçmaz bence düşünen varsa kaçırmasın
    9 gıbı gelırım inşallah. Ararım senıde

12. SercanTurkoz's Avatar

SercanTurkoz said:
    APP VE PLEKSİLERİMİZ GELDİ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN

13. Corsa D Sport

ilker_yusuf said:
    Quote Originally Posted by ozankaya View Post
    harun farları ne kadar elimden kapsada bende aynı düşüncedeyim şuan bile bunu satıp onu alma isteğim var ama okdr hızlı olmaz diye düşünüyorum
    Valla hatunun evden atmayacağını bilsem arabamı satıp hemen yeni kredi çekip alırım onu

14. ozankaya's Avatar

ozankaya said:
    Quote Originally Posted by bravo_sercan View Post
    APP VE PLEKSİLERİMİZ GELDİ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN

hayırlı olsun çok güzel olmuş benimde sıradaki projem app

15. markuc's Avatar

markuc said:
    Kacirilmicak bi araba tl sayisal ciksada alip kenara koysam

16. ozankaya's Avatar

ozankaya said:
    Valla hatunun evden atmayacağını bilsem arabamı satıp hemen yeni kredi çekip alırım onu
    aslında sen alsan iyi olurdu tüptende kurtulurdun dizelin turbonun keyfni cıkarırdın bide yazılım oldumu max 4.8-5.0lt yakar 100kmde çok ekonomik bir araç

17. Corsa D Sport

ilker_yusuf said:
    Quote Originally Posted by ozankaya View Post
    aslında sen alsan iyi olurdu tüptende kurtulurdun dizelin turbonun keyfni cıkarırdın bide yazılım oldumu max 4.8-5.0lt yakar 100kmde çok ekonomik bir araç
    Ozanım benim arabada tüp yok...
    ben zaten şehir içinde 6,2 yakıyorum yakıtla ilgili sorunda yok şuan

18. ozankaya's Avatar

ozankaya said:
    Ozanım benim arabada tüp yok...
    ben zaten şehir içinde 6,2 yakıyorum yakıtla ilgili sorunda yok şuan
    sağır duymaz uydurura gene güzel bir örnek oldum keyifler yerindeyse sorun yok ozaman

19. Ultraleggera's Avatar

Ultraleggera said:
    Oem lerle son pozu