Corsa D Sport

Thread: Corsa D Sport

1. tuzemen's Avatar

tuzemen said:
    herkese selam,

corsa d lerin yaylarının grande puntoya uyduğu tarzında birşey gördüm ama doğrumudur?araç 2006 grande punto 1.3 dizel tek kapı
    ///MPower

2. Ultraleggera's Avatar

Ultraleggera said:
    Quote Originally Posted by tuzemen View Post
    herkese selam,

corsa d lerin yaylarının grande puntoya uyduğu tarzında birşey gördüm ama doğrumudur?araç 2006 grande punto 1.3 dizel tek kapı
    Grande punto, Corsa D , alfa Mito yaylar ve coilover birbirine uyuyor sıkıntısız sorunsuz.

3. Mert Ali's Avatar

Mert Ali said:
    Corsa d sport direksiyon simidi arıyorum.

4. Ultraleggera's Avatar

Ultraleggera said:
    UltraHard. FH Sport.

5. tuzemen's Avatar

tuzemen said:
    Quote Originally Posted by Ultraleggera View Post
    Grande punto, Corsa D , alfa Mito yaylar ve coilover birbirine uyuyor sıkıntısız sorunsuz.
    teşekkürler cevap için o zaman buraya yazayım 2006 1.3 dizel grande puntomda(3 kapı) kullanmak üzere hr veya eibach 5 cm lik yay arıyorum
    ///MPower

6. Ultraleggera's Avatar

Ultraleggera said:
    Quote Originally Posted by tuzemen View Post
    teşekkürler cevap için o zaman buraya yazayım 2006 1.3 dizel grande puntomda(3 kapı) kullanmak üzere hr veya eibach 5 cm lik yay arıyorum
    Rica ederim. 3.5 H&R Benzinli yayı al güzel düşürüyor.

7. tuzemen's Avatar

tuzemen said:
    Rica ederim. 3.5 H&R Benzinli yayı al güzel düşürüyor.
    benzinli daha mı ağır dizellere göre? ben 5 cm düşmesini istiyorum orjinal amortisörle.daha doğrusu aşağıdaki gibi bir basıklık istiyorum ama bunda coil var gibi

///MPower

8. Ultraleggera's Avatar

Ultraleggera said:
    Puntoyu ne hr bukadar basar ne eibach anca coilover koymanlazım. Benzinliler dsha hafif olduğu için yayıda ona göre dizel daha ağır benzinli yayı koyunca daha fazla basıyor.

9. tuzemen's Avatar

tuzemen said:
    aynen şuan anladım ters mantık teşekkürler olmadı coil yapıcaz o zaman
    ///MPower

10. Draniela's Avatar

Draniela said:
    Coil olmadan punto aslaaaa düşmez
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

11. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    aktifleştirmeye fırsat bulamadan sattım. corsalardaki sıkıntının aktifleştirebilmek değilde hazır tesisatının olup olmaması diye biliyorum ayrıca

12. Ultraleggera's Avatar

Ultraleggera said:
    Quote Originally Posted by R.I.P View Post
    aktifleştirmeye fırsat bulamadan sattım. corsalardaki sıkıntının aktifleştirebilmek değilde hazır tesisatının olup olmaması diye biliyorum ayrıca
    Sport da tesisatı hazır var sadece beyinden adapte ediliyor van modellerinde tesisat yok die biliyorum ama yapılır bişey 2 kablo bir müşüre bakar

13. Draniela's Avatar

Draniela said:
    yok mu bedelli askerlik yapmak isteyen d sport sahibi
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

14. R.I.P's Avatar

R.I.P said:
    Sport da tesisatı hazır var sadece beyinden adapte ediliyor van modellerinde tesisat yok die biliyorum ama yapılır bişey 2 kablo bir müşüre bakar
    doğru. mesajda eksik belirtmişim. dediğim vanlar için geçerli. ama benimkinde tesisat hazırdı açtığımda şaşırmıştım

15. Ultraleggera's Avatar

Ultraleggera said:
    Quote Originally Posted by Draniela View Post
    yok mu bedelli askerlik yapmak isteyen d sport sahibi
    Bedelsiz bişi yoktur ya parasını verdinmi hepsi satılık kimisinin bedeli ağır sadece

16. rdmmm's Avatar

rdmmm said:
    Bedelsiz bişi yoktur ya parasını verdinmi hepsi satılık kimisinin bedeli ağır sadece
    Aracını bayadır takip ediyorum. Bana göre gereksiz para istenilen sportlardan çok çok daha iyi fiyatı hak ediyor. Yaptığın uygulamalar ortada yol bilgisayarına kadar her şeyi ekledin araca. Beklediğim bi para var kısmetse geldiğinde aracına güzel bi teklif yapmayı düşünüyorum

17. Ultraleggera's Avatar

Ultraleggera said:
    Quote Originally Posted by rdmmm View Post
    Aracını bayadır takip ediyorum. Bana göre gereksiz para istenilen sportlardan çok çok daha iyi fiyatı hak ediyor. Yaptığın uygulamalar ortada yol bilgisayarına kadar her şeyi ekledin araca. Beklediğim bi para var kısmetse geldiğinde aracına güzel bi teklif yapmayı düşünüyorum
    Hayırlısı olsun kardeşim inş.

18. CasabLanca's Avatar

CasabLanca said:
    düşünen olursa 205 40 17 lastikler ile fotodaki jant takımını satacağım

19. Draniela's Avatar

Draniela said:
    Öyle imba bir takıntım yok pert olmasın sadece jant takıp basalım sağa sola işe gidip gelmeye olsun yeter
    Hayırlısıyla 2. araba olacak inşallaah

Zaten bulamazsam 1 aya corsa c'ye niyeti bozacağım
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer