Connecting site...
Connecting site...
gibi japon araçları az üzer... ilk arazi aracı olacaksa mantıklıdır bence...
Connecting site...
Connecting site...
gibi japon araçları az üzer... ilk arazi aracı olacaksa mantıklıdır bence...
benim önerimde defender olurdu hem parça olarak ucuz yakıt olarakta 35-40 arası suzukilerde parça pahalı nivada zorlamaya gelmiyor örneğin suzukinin aksı 500 tl iken defender aksı 135 tl hemde ufak harcamalarla mükemmel oluyorlar parça olarakta hertarafta var
Connecting site...
kardeşim 12 bin demişsin ama şöyle birşey var.alacağım yok ama ara sıra yokluyorum ferozaları saplantı olduşu sıralar güncel olarak Connecting site... şu var ..fiyat tartışılır.. bu arada uzaktan seviyorum feroza kullanıp tecrübe etmişliğim yok.
editt istedğin fiyat aralığında da bulabilrsin.örnek olarak link attım
birde buraya up yapalım
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
lada cj 5 samurai arasında geziyorum bu araç hem fiyat/duruş olarak hemde ankarada olması sebebiyle ön sırada
almak istediğim görüntü sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
413 değil ama fiyatı yüzünden bunu tercih edebilirim çok arazi yapacak biri değilim keyif için daha çok
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
olabildiğince ucuzunu alıp bişiler yapmak daha iyi derim. yeter ki kaportası duzgun olsun. nasıl olsa mekanik ne varsa yepyeni dese bile ilanlarda hepsi elden geçecek![]()
walla kaporta fena durmuyo fiyat olarakta 8.500 e falan bitirsek bi 5-6 lira harcasam bana yeter
samurailer de saçma sapan artış oldu mesela.
2 sene evvel çıkma arazi şanzımanı 600 600 lirayken
şuan 2500 isteyenler var.
harcayacağın parayı bilmiyorum da. toplama işi ucu açık ona eminim
s2kya kış için hardtop almaya niyetliyken, o kadar para vereceğime niva alır kışın binerime dönüp, ordan da nivaya para verene kadar defender alır hemen toplar binerime geçip, 3 yıl uğraşan biri oalrak diyorum bunu![]()
hız yok ama arazisi gayet güzeldir samunun. ama tercihen makaslı değil de yay amortlu alınsa daha iyi, yada ona çevrilse...
menteşesi osu busu antalya tarafından çok çıkıo parça, yoksa aliexpress.
1.0 samurai aldık biz 4 ileri, keçi gibiydi valla, lpg vardı iyi gitmiyodu ölü gibiydi ama çok iş gördü
Hiç masraf çıkarmadı nerdeyse,
abi kafam çok güzel olmadıkça araziye girmem girersemde batıkentte vedat dalokay parkının yanı var oraya girerim o yüzden biraz basite kaçarım bende tabi aradaki fiyat farkına da bağlı birde bebek var arka koltuğu ona özel yapmalıyım yoksa batıkent dışına çıkamayız
süratle falan ztn işim yok gideceğim en uzak mesafe kızılcahamam falan olur
Terios 1.nesil güzel bir seçenek olabilir..
group b ___
hocam 20 küsürlerden başlıyor benim amacım 15e falan mal etmek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)