Bu yine iyi benm 206da o orta kısmı komple söküp götürmüşlerdi![]()
Bu yine iyi benm 206da o orta kısmı komple söküp götürmüşlerdi![]()
Hayvan işte bunu yapanlar.
Çok geçmiş olsun. Allah daha beterini yaşatmasın.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu konudan hondaya hırsız girmez denildiği ibaresini çıkartıp bununla ilgili yorum yapanları gerçekten anlamıyorum adam aracına hırsız girdğinin resmini koymuş ve böle bi başlık koymuş ne var yani bunda buna yoğunlaşmaktaki amaç nedir adamın aracı soyulmuş ana temaya bakın biraz herşeye laf sokmayın. çok geçmiş olsun hocam
Konuyu açan kişinin canı yanmış herhangi bir başlık atmış ancak dalga geçercesine cevaplamak nedir bunu anlamıyorum. Bu arada sizede geçmiş olsun daha önce evime ve aracıma hırsız girmişti bidaha ısınamadım nedense Allah tekrarını ve büyüğünü göstermesin.
çok geçmiş olsun, çalanı nasıl olsa Allah biliyor. Hesabını verecek nasıl olsa...
Cok gecmis olsun.
Sormadan edemeyecegim. Burasi honda forummu?![]()
![]()
Geçmiş olsun fakat başlık ne alaka çözemedim![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Böyle başlıkla böyle konu açılırsa bu cevaplar gayet normal bence altı üstü honda yani allahtan vti değilmiş araç geçmiş olsun benimde zamanında şahinim vardı onada böyle girdiler benimde anfimi çaldılar
hondaya girmesi çok şaşırttı beni geçmiş olsun
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
hırsız fena biçmiş ama dikkat edin teyp aldıgınız küçük bir yerse sahibinin takip edip teybi 1 hafta içinde geri çaldığını duymuştum
PD 130
hırsızın bile iş bileni aranıyor bu durumlarda geçmiş olsun .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
şimdi bunu yapannın annesi hayat kadını diilde nedir fazla zarar vermiiim diee kelebek camını kırıyor sonra torpitonun anasını belliyor dediği gibi hırsızın bile iş bileni aranıyor
gecmiş olsun
Hayırlısı be gülüm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)