proje çok güzel olacağa benziyor. Rotary konusunda Türkiyenin bel kemiği kıbrıstır. Zebille rx8 vs var. hatta prof rotaryle uğraşan kişilerde var. direk motor kıbrıstan getirtilebilir. hatta yürütün makineyi gelin burda yapın dönün. Yedek parçada alırsınız. burda gün içinde ortalama 5-6 rx8 görüyorum. şehirlerde büyük değil.
Umarım yoğunluğu anlatabilmişimdir) inşallah başarılı olursunuz konuyu takipteyim. Ben rotary sesinin bu denli güzel olduğunuda bilmezdim açıkçası buraya gelince anladım. buda bir gaz verme olsun
)
dinamomotorsport.net
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25838456/detay
Bende buna bakıp bakıp duruyorum![]()
.
Konuyu hortlattım amayarın wankel rx sahibi olacağımda az çok wankel motoru tanıyorum ama detaylarını bildiğim söylenemez.
Belirtebileceğiniz detay bilgiler var mıdır? Mesela motor özel ilgi istediği için, çalıştırma-bekleme-stop etmede ne gibi şeylere dikkat etmem gerekiyor?
Detaylı bilgiye sahip olanlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler![]()
Bu konuda onura danısabilirsiniz Suan FD3S e biniyor ve rotary konusunda baya kafa patlattı plan yapmadan önce bir danısın ona
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Konuyu hortlatıyorumda Connecting site... bu araç hakkında bilgisi olan varmı konuda plakasıda geçmiş.. ?
rx-8 in motoru 12 bin lira herter den aldigimiz fiyat buydu 2-3 sene once.
Ekstra çok özel ilgiye gerek yok. Her spor arabada olan şeyler. Motor çalıştırdıktan sonra biraz beklemek, soğukken basmamak (ben motor soğukken en az 10dk 4000devir geçmem, şanzıman ve yağınında ısınmasını beklerim), kapatmadanda biraz soğumasını beklemek. Bunlar dışında yapısı gereği yağ kullanıyor arada sırada yağ çubuğunu çekip yağına bakmak. Bunlar zor geliyorsa zaten spor araba almamak en iyisi
Yakıt konusuna gelince gazlayan her araba çok yakar. Renesis'te yakması gerektiği kadar yakıyor. Bence mükemmel bir makine. Son olarak cat-back egzoz ve aem v2 ile inanılmaz güzel sesi var
Umarım birgün hayaline kavuşursun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)