User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: RCZ 200 için chip tuning uygulaması ?

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ekledim resmi. ölçümden sonra dumpvalve takıldı, egsozda düzeltmeler yapıldı. etkisi olur mu bilmem.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla dimsport dediğiniz firmayı ben ilk defa okudum.Hatta ilkbaşta bimsport diye okudum oha Türkiyeyi ele geçiricek lan herifler dedim kendi kendime.Sahibindende çok marka var.Siz çevrenizi eşinizde dostunuzda varsa yorumları alın yazılım firmalarını araştırın.Bana şahsen sorarsanız bu işin kralı olan 2 firma var.Biri ecufast biri evotech.Evotech biraz daha pahalıdır custom olmadığından dolayı dünya çapında tüv belgesi olan en baba araçlardan tutun ekonomi isteyen vatandaşa kadar ürününü optimize edebiliyor.Ecufastta aynısını yapabiliyor tabi.Ben iki firmayada inanıyorum açıkcası.Bana sorucak olsanız açıkcası bu ikisi arasında düşünürdüm bende.Ecufasttan ta çok memnun kalan var evotech dende.Fakat çiğköftecide yaptırmayın arabanıza üzülürsünüz.%20 de çok ciddi bir değer bu arada haberiniz olsun rcz lerin basınç fırlatmaya müsait bir motorları varmı bilmiyorum ama yüksek basınçdan uzak durun.

mtahakorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErdemEKŞİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de size de oluyor mu bilmiyorum benim araç 1 ve 2. viteslerde sarıyor.. Tam gücünü yere verdiremiyorum.. taha ve günalp sorum size..
    gayet normal abicim benimki düz asfaltta 3. vitesdede hep sarıyor

mtahakorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla dimsport dediğiniz firmayı ben ilk defa okudum.Hatta ilkbaşta bimsport diye okudum oha Türkiyeyi ele geçiricek lan herifler dedim kendi kendime.Sahibindende çok marka var.Siz çevrenizi eşinizde dostunuzda varsa yorumları alın yazılım firmalarını araştırın.Bana şahsen sorarsanız bu işin kralı olan 2 firma var.Biri ecufast biri evotech.Evotech biraz daha pahalıdır custom olmadığından dolayı dünya çapında tüv belgesi olan en baba araçlardan tutun ekonomi isteyen vatandaşa kadar ürününü optimize edebiliyor.Ecufastta aynısını yapabiliyor tabi.Ben iki firmayada inanıyorum açıkcası.Bana sorucak olsanız açıkcası bu ikisi arasında düşünürdüm bende.Ecufasttan ta çok memnun kalan var evotech dende.Fakat çiğköftecide yaptırmayın arabanıza üzülürsünüz.%20 de çok ciddi bir değer bu arada haberiniz olsun rcz lerin basınç fırlatmaya müsait bir motorları varmı bilmiyorum ama yüksek basınçdan uzak durun.
    şuan aracım 1.8 basınçda peak atıyor 1.2de yürüyor 1 senedir kullanıyorum bu şekilde hiç bi sıkıntı yaşamadım aracım satılmazsa bu kış motoru açıcam piston için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)