Ne yaptık la sana keranacı :D
Printable View
.editedit.
RX8 stockda keyiflidir
Abi zaten 2jz motoru kim kaybetmişte ben buluyum :) Daha ucuz motorlarla belki yaptırabilirdim ama ruhsata işletilmiyorsa o iş zaten yaş iş hiç bir anlamı yok bana göre. Peki stock halde ne diyorsun bu araç hakkında kullanan bir kişi olarak? Mesela boş bir alanda tutup drift yapmaya çalışsam sorun yaratır mı araç bakımları düzgün yapıldığı sürece? İnternetten okudum aşırı şekilde yakıyormuş doğrumudur bu? Ve kilometrede kaç kuruş yakıyor araç bu konu hakkında yorumlarını beklemekteyim abi teşekkür ederim nacizane yorumun için :)
rx7 ye 2jz duydum da rx8 e duymadım malesef
hep aşırı enerjinin boşa çıkması bunlar :D
Kopyala yapıştır yaptım ama cevaplarını dört gözle beklemekteyim şuan seninde abi :)
Peki stock halde ne diyorsun bu araç hakkında kullanan bir kişi olarak? Mesela boş bir alanda tutup drift yapmaya çalışsam sorun yaratır mı araç bakımları düzgün yapıldığı sürece? İnternetten okudum aşırı şekilde yakıyormuş doğrumudur bu? Ve kilometrede kaç kuruş yakıyor araç bu konu hakkında yorumlarını beklemekteyim abi teşekkür ederim nacizane yorumun için :)
inanılmaz keyifli ve kontrollü bir araba çok yakıyor doğrudur motorun farklı olması insanda bi ayrıcalık hissi veriyor..yagına suyunu baktıdıgın taktirdede başın ağrımaz..bende yeni alıştım araca istedigim gibi ceviriyorum rahatca sadece egsoz var seside anlatılmaz yaşanılacak cinsten :) fazla fantaziye gerek yok yani :)
USA daki arkadas rx7 ye mustang motoru atacak. Orada bayaa bi revacda :)
Cok rahat oluyor diyor..
Burada swap icin gerekenler var...
http://grannysspeedshop.com/
Bu da rx8 se RB26DETT swap
Durumu nasıl geçmişi nasıl diye endişelerin varsa. Bitik motorlu alıp yine rotaryi sıfırt olarak koyarsın. Ve usulune uygun tek elden kullanıldığında seni götürür o araç. Onun motoru bitmeden sen araçtan bezersin zaten.