Ne kadar olabilir ki abi yağ masrafı 5 bin kmde bir yapılıyormuş yanılmıyorsam özel yağı varmış ama fiyatını araştırmadım gerçekten
Printable View
Rx8 gaza basinca arkasi gelmesi icin turbolaman lazim; beyin vs 12k tutar zaten
Abi alır almaz zaten turbo takamam 8 9 ay bütçeyi toparlayıp anca taktırırım 12 bin liradan bahsetmişsin az para değil :)
Dediğim gibi bakım ücretine baktım pekte birşey değil ama araç bastığında 100km de 20 litre benzin tüketen bir canavarmış gerçekten çok. Mazdaya küfür ediyorum neden böyle bir motor koymuşlar ne akılla yaptılarsa artık... :ofk:
küfür ettiğiniz wankel , mühendislik harikasıdır aslında.
İlle de alıp swap yapacam dersen amg veya m50 ayarlarım sana
Şimdi bu mazda klasik 2bin motorlu bir araç olsaydı 100 bine alırdık, eee şimdi n yapıyoruz? Çok yakıyor belki ama ucuza alıyoruz. 5 bin km de, sıfır aldığım swift sport um var mazda rx-8 le takaslamayi düşünüyorum. O aractaki jantlari , süspansiyonu, ses sistemini ve koltukları tek başına almaya kalksan sağlam para yapıyor :)
@Tool abi küfür eder gibi söyledin resmen bilemedim şimdi dolar olduğunu duyunca :D
@ilovedrifting abi sanırım swap işi yaş iş çok ciddi rakamlar çıkıyor. Alırsam eğer motorsuz bir rx 8 alıp sıfır motor koymak olucak, o bitene kadar da ben sıkılırım yenilerim aracı zaten :)
@bkaraca abi keşke dediğin gibi 100bin olsaydı da yeterki 2bin motor olsaydı. Belki benzini daha az yakar, motor ömrü daha uzun olurdu mazda bunu neden yapmamış hala anlamış değilim :)
Motor ömrüyle ilgili bir sorun yok iyi bakarsan rahat rahat 200.000 yaparsın.
Bu motoru belirli aralıklarla kesiciye sokup kurumunu atacaksın.
Özel yağını eksik etmeyeceksin.
Bundan sonrası arabayı nasıl sürdüğüne bağlı, canını alıyorsan zaten wankel, v, boxer , inline farketmez..
Avantaj olarak;
Dönen hareket eden parça sayısı çok az motorun içinde bu da güç kaybı daha z demek..
Hafif bir motor ve yere yakın olduğu için yol tutuşa katkısı var
Rx-8 %50-50 dağılımı olan bir araba yanlamak için değil pistte götü başı oynamasın diye yapılmış, s2000 gibi.. swap yaptığınızda bundan feragat edeceksiniz arabanın en önemli özelliklerinden...
Usta ve para bulunduktan sonra güce çok açık.. Rotor ekleyerek ( orijinali 13B kodlu 2 rotor), 1 tane eklerseniz 20B, 2 tane eklerseniz 26B olur.. Turbolandığında 1000 hp lere ulaşır.. Sesini mad mike 26b sound diye aratın görürsünüz..
Kendi motoruna peripheral port yapan birini bulursanız ki özellikle avustralya da kiwi firması çok çalışıyor, atmosferik olarak çok güzel güçler çıkar..
Tamamen stock haliyle götü başı da oynar, zevklidir özellikle 10.000 çevirdiğinde anlarsınız..
Benim için görünüşü hiç bir zaman rx-7 gibi olmayacak, efsane olmayacak ama motoru öyle çöp falan diyenden uzak dur..
Fazla yakmasının tek nedeni gücü ve torku 6000 den sonra vermesi.. altta kimse yok biraz üst viteste alt devirden basınca 6000 de götüne tekme yemiş gibi oluyor..
Donanım iç tasarım olarak vs. çok şık..
RX-8 mantıklı araba ama sadece bu işten anlıyorsan :)
Gerçekten hocam klavyene bilgilerine sağlık detaylıca anlatmışsın bakımı sorun değil yakıtıda gözardı ettim beni 1.5 2 sene üzmesin yeter. Yağını suyunu eksiksiz tamamlatırım zaten çok bir mevla değil gibi göründü. Stok halde süreceğim büyük ihtimal bir müddet sonradan belki araca alışınca tecrübe edinince motor işine girişebilirim. Sormak istediğim şu bir de sizce motorsuz bir rx 8 bulup yeni motor taktırmalımıyım ve motorsuz şaseye ne kadar isterler 2006 2007 kasasına ortalama? 30 32bin isterler mi? Bir de sıfır motor fiyatlarına internetten baktım yok hiç bir yerde bulamadım
Motorsuz piyasasını bilemem.. Motor serviste 10.000 TL civarı herşeyiyle.. Swap işi biraz bilmiyorum yeni bir araba ve her yeri elektronik.. Motor koyduğunuzda göğüsteki herşey çalışacak mı? Ne kadar sorunsuz olacak? Bunları düşünmeniz lazım.. Swap yaparken de böyle sağlam bir şey koymazsanız bir anlamı olmaz.. RX-8'in zaten dikkat çeken yanı stockta elektrik süpürgesi sesi veren motoru.. İnsanlar garip garip bakıyor :D
5 litrelik mi ne yağ haznesi vardı ve zaten çok ucuz o yağ 25 lira gibi bir şeydi.. Yağ ikazı da var.. Bu motorun çalışma prensibinden dolayı yağı motora veriyor direk yağlıyor yakıp atıyor.. O yüzden pistte bir kaç tur dönünce de bitebilir, sakin sakin kullanınca baya uzun süre de gidebilir.. Yani en azından yağını eksik etmeyecek kadar anlamanız lazım..
Bagajda 10, 15 litre özel yağıyla gezerim sorun yok o konuda :) Swap işine gelirsek o işi yapmayacağım çok uğraşmak gerek bütçe olarak altından kalksam bile sabır isteyen bir iş belki 4 5 sene sonra daha çok tecrübeyle yapılabilir. Bir de 40 bin tl gibi bir rakama ne önerirsiniz arkadan itiş, alman araçları hariç ?
Valla aklımda RWD olarak bir şey yok ne yalan söyleyeyim.. MX-5 bakın diyeceğim ama öyle aman aman bir güç yok.. Alman araçları dışında bir şey bulabileceğinizi sanmıyorum açıkçası..
en başta şakayla karışık yazayım dedim de anlaşılmadı malesef :) . özellikle rx8 e ilgisi olmayana rx8 tavsiye etmiyorum. henüz kafanda aracı dahi oturtmamışsın, arabayı hiç araştırmadan, şu arama butonunu kullanmadan hemen konu açmışsın ve ne istediğini bilmiyorsun kanımca :). ayrıca 19 yaşa 200+ hp hem de rwd çok kimse kusura bakmasın, şu heyecanını atman için belki birkaç seneye ihtiyacın olacak, daha makul bir şeyler bakmanı tavsiye ederim...
Abi yeterince bilgiyi sizlerin sayesinde kavradım diyebilirim nettende ufak tefek araştırmalarım oldu ayrıca forumda aratma yerine bir şey yazıp aratınca direk google açılıyor benim suçum yok forumda sorun var yani :) Kafamdaki araç rx 8 buna kesin ve eminim bakımları yapılmadığı sürece sorun çıkartmayacağını söylüyorlar ayrıca 4 4.5 yıldır araba kullanıyorum şoförlük konusunda iyiyim denebilir trafikte sorun olmuyor yani rahatım o konuda. Tabi bu şu anlama gelmiyor trafiğin ortasında tutup gaza sonuna kadar yüklenip artistlik yapmam :)