Satış için mi konu açtın ve up çekiyorsun yoksa teknik bir şey mi soruyorsun anlayamadım bir derdini anlat istersen.
Satış için mi konu açtın ve up çekiyorsun yoksa teknik bir şey mi soruyorsun anlayamadım bir derdini anlat istersen.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
uyanıklıkta yeni nesiller türüyor.
sen paylaşmıyor olabilirsin kaynaklarını ama ben açık ederim sana bir sürü kaynak. hem arkadaşlar hem sen bul al diye.
KW Coilover Suspension - Variant 1 Inox
mesela senin sattığın bu 700 sterlin olanı ben bu sitedeki arkadaşlarımın pazarlıkla 550 sterline alabilmeleri için gerekirse bir ton ingilizce metin hazırlar paylaşırım. 0 tl karşılık beklemeden. (bu arada 150 sterlin fark 450 tlyi geçiyor iyi kâr aferim)
eğer bu mantıkta insanlar değilseniz gelip burda bizden yardım istemeyin.
görende distribütörsünüz de ondan açıklayamıyorsunuz sanmasın.
paylaşmak istemiyeceğin sitelerden biri olan full rcz parçası satan firmalardan http://shop.rczperformance.com
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Gökhan bana yazıcak birşey bırakmamışsın teşekkür ederim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
senin için RCZ kaliteli olabilir , ama bu forum için sen KALİTELİ DEĞİLSİN ! FORUM'UN KALİTESİNİ DÜŞÜRÜP AMACINI BOZMA![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)