Erel'cim formülü veriyorum:
60mm Araboru + SS Spor Orta Susturucu + Lazer son susturucu
Basmayınca ses yok, yüklenince tatlı güzel bir ses![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
konu egsozdan cıktı roll muhabbetıne dönduve devam eder bu böle
magnexi takasla remus yada ssle![]()
Sebring olabilir aslında.
Kafam şişmesinde ve egsoz muaneye gittiğimde problem çıkartılar dimi
Ne takarsam takayım?
illa orj egsoz ile gitcem kat. a bakıyorlar mı ?
2. Vitesde o tampon çıkarıyo öle gidiyoz 4. sonlarına alır gibi olurken ben bitiriyoz çünkü arkadaşın 5. vitese girmiyo
3. vitesde ben alıyorum bariz bir şekilde.
Yekta nın MCS ile 2 de yürüdük o aldı tabide öle büyük bi fark yok kapısındaydım. Yanlışım varsa yekta gören arkadaşlar düzeltsin
Bizim grup çok geride kaldık biz dönerken ben deneme yapmadım bile kendimi TOP-Speed e verdim geldim eve![]()
Bisey sorucam neden direk 306GTI komple DEVIL kit kullanmıyosun ki?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
remus orta susturucu(zaten var)+sebring xt1 derim..
kendi aracımda stock susturucuyu söküp sebring taktım gerçekten hiç bir fark yok üst devirlerde ince bi sesi var...
![]()
SuperSprint markasının araştırmıştım komple alacaktım sonra ne gerek var zaten aynı kalınlık sadece marka.
Son susturucusu öterimden kalkmış Magnum modeli Almanyada bir yerle iletişime geçmiştim. Sonra vaz geçtim burada TR de. Bir yerde varmış Hatta SS in internet sitesinde onan bir yer galiba BTG miş mi ne nese
Şimdi az ses ve işlev işin sebring mi diyorsunuz yani
ben bi magnex i deniyeyim elimde var zaten.
Olmadı Sebring alırım napacam deneme yanılma yapacağım kızarsam Orj takarım artık![]()
Eksozları aynı kalınlık sadece marka diye değerlendirmiyorsun dimi erelBenim tavsiyem 2 tane
1- SS orta susturucu + 60 lık düz boru + SS son susturucu
2- 60 lık düz boru + Resinator (bölemi yazılıyodu) + SS son susturucu
Bu en iyisi demiyorum ama bence sessiz ve performanslı bir uygulama olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
60 lık boru + sonda otto,306 tıda güç kaybına neden oluyor,egzosu takıp dırek dynouda ölctük
-3 hb.orjinal borular,orjinal orta egzos ve sona remus bence daha iyi.buda benim fikrim ve arabamdaki sistem.
Orjinal boruları kaç mm ?
Gİdem öyle yapim ben anlamadım zaten Ottodan önce araba DYNO da 165 verdi ottodan sonra bi 145 bi 155 verdi ama asıl saçmalık olan 190 hp gibi araçlarla yakın yürümem.
En iisi OTTO iptali yapmam gerekiyor.
SS olacak sona herkezin dedği bu yada Direk araca Magnex Magnum kötü mü olur bir yerde bulmuştum 2. el
Ben en iisi orj çapına döneyim sonada SS koyayım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)