Arkadaşlar yeni bir proje başlangıcı içerisindeyim,
2005 Honda Civic 1.6
bu aracın motor kodu nedir bilen varmı?
(alt bilgi topluorum şimdilik.)
teşekkürler.
temsili resim;
![]()
Arkadaşlar yeni bir proje başlangıcı içerisindeyim,
2005 Honda Civic 1.6
bu aracın motor kodu nedir bilen varmı?
(alt bilgi topluorum şimdilik.)
teşekkürler.
temsili resim;
![]()
Yazmayı unuttum eğer japon ise d16w7 'dir.
Türkiye'de japonda var d16w7 fakat genel olarak d16v1 var.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ithal ls (japon) d16w7
yerli ls & es d16v1
Japon ls'lerin torkunun, yerlilerden 10nm daha fazla olduğu efsanesi dolaşıyor forumlarda. Olabilme ihtimalide var aslında; sıkıştırma daha fazla, üst kapak farklı... Ama rakamların farklı olduğuna dair bi kaynak yok kulaktan dolma, Honda Türkiye'de farklı 2 veri açıklamadı hiç bir zaman. Bence aynı değerler iki motordada.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
turbolayacak olsam oncelikle emme manifoldu alirdim![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
ruhsatına bak motor kodu başiındaki ilk 5 rakam
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ruhsatta d16v1 yazar yerli üretimse...
yurtdışında bende çok araştırdım neler yapılabilir diye fakat; genelde ya k20 swap yada ufakta olsa turbo yapılıyor atmosferik olarak fazla bişey yapılamaz diye düşünüyorum...
test edildi onaylandı frk varbaya bi fark var hemde
toplam 5 tane ile denedik japon vers. tr vers. drag 3 roll 5 boy gibi net farklar vardı.bide japon vers. tek renk gri
boyanmadıgı takdirde klasik kapı kolları boyasız oluyor. biz kötü diye boyatıcakken birisinin uyarısı ile örendik japon vers. kapı kolları siyah diye![]()
plakalarıda verimmi![]()
amaç atmosferik birşeyler yapmak değil zaten,
ufak çaplı bi turbo uygulaması,
ancak; fmic, turbo manifoldu tool'un önerisi gibi emme manifoldu gibi ürünleri bulmakta sıkıntı yaşıyorum. (bunlarıda yaptırırız ama astar yüz ve zaman maliyetleri)
onun dışında turbo, benzin regulatoru, benzin pompası, safc, wasgate, orta boru, son susturucu, gibi parçaları bulmak ve yaptırmak zaten kolay.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)