Punto ya cruise taktırmak istiyorum acaba fabrika cıkısı opsiyonu olmayan bir araca cruise uygulanabilirmi?
Punto ya cruise taktırmak istiyorum acaba fabrika cıkısı opsiyonu olmayan bir araca cruise uygulanabilirmi?
Everyday I ** Çapulling!!!
transportera taktırmıstık vw de ve 3 yıldır sorunsuz kullanıyoruz. puntoda da problem cıkcagını sanmıyorum
vw yetkili servisinde orjinalini taktırmıstık sende aynı sekilde fiat yetkili servisinde taktırabilirsin sorunsuzca
iyi guzel`de opsiyonu bulunmayan derken c.c hicbir punto`da mi yok?ben oyle anladim..birde takarsan hangi aracinkini takmayi dusunuyosun.?
- K -
________
Dr.Ecu
Bazı araçlarda sadece kontrol ünitesini takmak yeterli oluyor... Servisinden araştırman gerekiyor. Eğer böyleyse sadece sistemi devreye sokan kol sistemini takman yeterli ama ayrıca gaz kelebeği mekanizması ya da ECU da işlem gerektiriyorsa maliyet aratacaktır...
bakalım yarın servisle iletişime geçicem ama bilgili olduklarını sanmıyorm...
90hp lik modellerinde cruise var puntolarn ama 75lıklerde yok bnmkı 75lık
Everyday I ** Çapulling!!!
90 likta var ise parca temini ile yapilabilinir . sorun olmaz diye dusunuyorum .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
astralarda cruise silecek kolundan calisiyor,
sadece kol degisip yazilim atiliyor..
Experience is what you get when you don't get what you want.
ama elektrnik gaz keleebekli olanlara tabiki
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bende taktırmak istiyorum ama servisteki bilgisayara bağlayınca otomatik yazılım güncellemesi sırasında siparişte CC olmayan araçların bu özelliği devre dışı kalıyo takılan kol süs oluyo diye biliyorum Peugeot için.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)