205`in Kendi Debimetresine Göre Daha Saglıklı Calısıyorlar, Rolanti Cok Dha Düzgün Oluyor. Bizzat Zamanında Kullanmıstım,
Printable View
bunların bizim debiden farkı nedir? aynı gibi görünüyor. onunda içinde yay var...
bizim debilere yakın ayar yapamıyoruz dimi?
:) yani bizim debiler için güzel bir ayar var mı? veya ne yapabiliriz bizim debilere. sök at dışında :)
birde şu alt kulak fotosu için bir gelişme varmıydı :)
O araba calsmaz arkadaslar çünki iki ailenin hakki var o arabada çalissa bile motor yer o araba yürüse bile icra alir onu çünki icralik o araba ... bak bir seneyi geçti bizden para alali hala yürumedi o araba
Tesekkur ederim tavsiyen icin ama kimse senin parani yemedi en guzel karari zaten mahkeme vericektir.ayni zamanda aracimin yuruyup yurumiyecegini sana sormicam...Se devam et mahkemelik olay ile alakali buraya yazip birde masum masumm konusmaya. Bu araba icraliksa icralik senide alakadar etmez
elektrik sistemi olarak değişmesi gereken neler var? yani 100000 bin bakımı gibi. mesela bobin, buji kalbloları, dist kapağı, meksefe vb...
merhaba;
kimse yok sanırım. :) birşey daha sorayım. bizim araçlarda kullanılan elektrik kablo ölçüleri varmı elinizde. yani müşür ve beyin için atıyorum 1mm lik, farlar için 2 mm lik, sogutma fanı için 4 mm lik gibi. tşk ederim bu bilgi benim için önemli de. ona göre kablo ayarlaması yapacağım. yani nereye kaç mm lik kablo kullanmam gerek :)
o zaman aracı söktüğüm vakit fara giden beyine,müşürlere giden, fan motoruna giden vs.. kablolardan birer örnek alarak gitsem iyi olacak :)
tşk ederim :) ben tesisatı değişik biçimde çekeceğim. yani aracın ctn hararet gösterge grubu kablolarını aynı debi yağ basınç grubunu ayrı çekeceğim. aracı sökünce ortaya çıkacak herşey zaten. ona görede kabloları alacağım. motor kablo demeti direk beyine mi gidiyor acaba?
Emirhan aracı ne yaptın?