o dediğin lastikleri biz de değiştirmiştik bi 205te bostancıda parçacıdan alıp 2si dediğin gibi farklı renk ve darlıkları genişlikleri de farklıydı
Printable View
o dediğin lastikleri biz de değiştirmiştik bi 205te bostancıda parçacıdan alıp 2si dediğin gibi farklı renk ve darlıkları genişlikleri de farklıydı
Emin olabilirsin ki ne kadar titiz olursan canın o kadar çok yanıyor.
1 sene önce komple kaporta boya yapıldı bana göre hala eksikleri var ustaya göre yok.
Daha yeni komple motor ve elektrik tesisatı ve işleri yapıldı ustalara göre tamam bana göre hala değil ve eksikler var.
Döşemeleri yeni yapıldı bana göre yine eksikleri var başkalarına göre yok.
Emin ol bir sonuça noktaya gidemiyorsun bizim araçlara göre öne coilover yaptırdım , 63'lük HKS tip Warex aldım hala takmadım sebebi hala eksikleri var ve en büyük sıkıntım MS tesisata geçmek.
Bunları bitirdim diyelim ondan sonrada zaten yine başka bi süreç başlıyor 306 GTi-6 motoru aldım komple depoda duruyor onu swaplıyıp bizim 205e koyucam yani dert bitmez.
Çok seviyorum deli oluyorum bir yerleri ile uğraşayım çoğu şeyinide yapabiliyorum elimden çoğu iş geliyor ama bazen ince nokta vuruşları dedikleri şey var yaa onlar bazen olmuyor bazende hiç olmadık zamanda oluyor.
205 GTi biniceksen hiçbir şeyi aceleye getirmiceksin şeytan karışıyor.Oluruna bırakıp düşünmiceksin kimisine göre mekanik zor kimisine göre ise elektrik bana göre elektrik işleri sıkıntılı bir araba ama şöyle bir durumda var tabi bu işlerden anlaman gerekiyor bugün farklı bir araç olsun yine kuponlardan iyi bilmen gerekiyor.
Ben PUG grubunda 106 GTi'ya bindim Saxo'ya bindim o kadar arabaya bindim üst segmentlerden bahsetmiyorum ki çoğu üst segmenttende iyidir ama 205 gibisini görmedim ve senelerdir vazgeçemiyorum sürüşü, gidişi, başa bela olması,tipi herşeyi aklıma geldikçe yazıyorum işte :soru:
Bendede hastalık oldu desem yeridir. geçen gün çöp konteynırının yanına parkettim geriden bi baktım bu ne neredeyse konteynır ile aynı boyda. Kızım aracı ilk gördüğünde bana "baba bu oyuncak kumandalı arabamı dedi. çok güldük :)
aracı bende ilk aldığımda çok coşkulu değildim. ama zamanla sevmeye bşladım. küçük ve ağresif duruşu çok şey anlatıyor. zaten başlı başına efsane olması da işin çok büyük detayı...
ben elektrik tesisatını sanırım komple ayrı yapmayı planlıyorum. yani bir gruba giden 2 li kabloyu veya 3 lü kablo demetini aynı kablo koruyucu hortumdan geçirmeyip daha yakın ve köşeli yerleden ayrı ayrı çekmeyi planlıyorum. böylece kumanda ettiği müşür vb. materyallerin tesisatında oluşacak arızayı tüm kablo demetinde değilde izlediği yol üzerinden bulmak daha kolay olacak. tesisatın anası ağlamayacacak. oradan buradan çekiştirince bilmediğimiz yerden bir kablo kopmayacak. her kablonun bir yolu olacak :) hatta kablo koruyucularını markalamayı bile düşünüyorum. renkli olarak veya rakam bazında. yani kendi elektrik tesisatımın şemasını kendim yapacağım. eminim kesin olacak :) önce Allahın izniyle tabiki....
inşallah şöyle bir kaç tane resim atında bare sayfa şenlensin :)
hadi benden bi foto gelsin :D
http://i689.photobucket.com/albums/v...ps9hhlqca5.jpg
valla ben kaç senedir satmıyorum satmayıda düşünmüyorum bazen evdekiler kanıma giriyorlar sonra vazgeçiyorum yaa bu arada ne sorucam size konu aslında burda gereksiz ama basit birşey cevabını kimseden alamadım...
Kardeşim 16 yaşında araba alıcaz ona şimdi heves ediyor yalnız satışıda onun üzerine vericem 18 yaşından küçüklere satış verilir mi verilmez mi kanun nasıl olur bilgisi olan var mı satışı üzerine alsa mesela bana yada anneme vekalet verebilir mi ıvır zıvır işlemler için bilgisi olan var mı ?
KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİ
Reşit Olmayan Küçükler Adına Araç Tescili
Madde 74- (Değişik: RG-31/12/2004-25687-3. Mükerrer)
Zihinsel özürlüler ile reşit olmayan küçüklerin sahibi bulundukları aracın, tescil kuruluşlarında adlarına tescillerinin yapılabilmesi için, ileride doğabilecek hukuki ve cezai sorumlulukları kabul ettiklerine dair, kanuni mümessillerince noterde tanzim ve tasdik edilmiş taahhütnameyi tescil anında vermeleri zorunludur.
ben şirket bilgisayarında girdiğim için resimleri göremiyorum. :)
bu arada abilerim size sorum olucak ...
Vestenaus sökmem gerekti ve söktümde ancak sağ ön tekerden gelen iki adet çelik fren hortumlarının somunları senelerın verdiği yorgunluk ve bitkinlik ile kafalarına en ufak anahtar değdirmemde hamur gibi yamuldular ve bende çok uğraşmama rağmen iki hortumu sökemedim ama sağ ön tekerden gelen kısa hortumları söktüm tabikide neyse bende hortumları kestim kaynattırılır diye düşünceyle onlar kaynak tutmuyormuş o iki hortumun değişmesi gerekiyor buna nasıl bir yol izlerim Recor'cular aynısından yapabilirler mi yoksa LPG'ciler yapabilirler mi sanayiye gidip sormadım önce size sorayım dedim yardımlarınız için çok sağolun
Emirhan merhaba;
o rekorları büyük rahatlıkla rekorcular yapabilir. o konuda bir sıkıntı olmaz. Fakat bildiğim kadarıyla LPG rekorları daha yumuşak malzemeden üretiliyorlar. işte bu sıkıntı olabilir. Fakat neden Vestenau sökme gereği duydun? tamir / takım yapacak isen rica etsem fotoları paylaşabilir misin?
Vestenaus tamir ettirdim diaframı bozuktu hava kaçırıyordu bu sebebten araba ile giderken gaz kesiyordu gidemiyordum bende vestenaus sökeyim dedim söktüm ama sol tekere giden iki fren hortumu yılların verdiği artık bitiklik ile kafaları yalan oldu ayarlı pense yoktu o an bende fren hortumlarını kopardım kestim vestenaus yaptırdım ama bu sefer fren hortumlarını recorcuda yaptırmam gerekıyor yanı daha buyuk masraf acıldı hem çekici ile gidicem hemde recorcuya bi ücret vericem bir anda sinir bu hale getirdi onun haricinde farklı birşey yok