User Tag List

Sayfa 9/29 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
540 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 205 GTİ Elektrik tesisatı

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn bayan gibi okşıcaksın seviceksin naz yapıcak sana sende nazladırıcaksın kii şöyle cidden bazı 205 ler var hele ki şuan biri BF 1205 büyükçekmecede satılık arabayı kullandım sıkıyorum sıkıyorum tık yok bı arabada en ufak bı debımetre dalgalanması yanı rolantı dalgalanması olmaz mı 20 km boyunca arabayı her viteste kesiciye soktum tık yok hararet bile kalkmadı ki şimdi bunu boşverelim...

Benim araç neden fan açmamıştır termostat mı bide inşallah hararet sonrası conta falan yanmamıştır kaç kere başıma geldi her hararet yapışında conta yaktı conta değiştim... Ne diyosunuz

He bide şöyle bişey var fan açıyordu ama yeni yeni açmamaya başladı ki onu değiştirirm problem yok önemli olan contaya sıkıntı vermişmidir ki kapattım daha da çalıştırmadım sinirimden hala yanıyorum kolumun acısına duramıorum düşünün yani...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun öncelik ile. Anlattığına göre baya şanssız bir şekilde yanmış kolun. Aman dikkat et, gerçekten değmez.

205 in duyguları yoktur Kızınca yada sevince bi tepki vermez Bunlar tamamen bazı kısımları çok irdelenmiş araçlarda oluyor.

Bundan sonra ki dönemde bence en orjinal hali nasıl ise ona ulaşmaya çabalayın, benden tavsiye. Ms, şu bu adam akıllı yapılmadıkça kendi tesisatı kullanılarak işlem gördükçe bu ve buna benzer problemler yaşanır.

Belki burada bi çok kişi inanmayacaktır. Bana 205 i ilk aracım öğretti. Sonrasında ise jetronik sistem varken bile hiç bak hiç sıkıntı yaşamadım. Şuan motronic kullanıyorum, gene bir problemim yok. Yaa hava ısı sensörünüzün kablosu kopsun gene yolda kalmaz bu arabalar, tekler zengin yakar ama eve gelir. Önemli olan dediğim gibi bağzı temel noktalarına el değmemiş olsun. Yada değdiyse de doğrusu ile değiştirilip düzeltilmiş olsun.

Muhakkak araçlarınıza bir wideband edinin.

Yılmayın
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERkut 205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun öncelik ile. Anlattığına göre baya şanssız bir şekilde yanmış kolun. Aman dikkat et, gerçekten değmez.

205 in duyguları yoktur Kızınca yada sevince bi tepki vermez Bunlar tamamen bazı kısımları çok irdelenmiş araçlarda oluyor.

Bundan sonra ki dönemde bence en orjinal hali nasıl ise ona ulaşmaya çabalayın, benden tavsiye. Ms, şu bu adam akıllı yapılmadıkça kendi tesisatı kullanılarak işlem gördükçe bu ve buna benzer problemler yaşanır.

Belki burada bi çok kişi inanmayacaktır. Bana 205 i ilk aracım öğretti. Sonrasında ise jetronik sistem varken bile hiç bak hiç sıkıntı yaşamadım. Şuan motronic kullanıyorum, gene bir problemim yok. Yaa hava ısı sensörünüzün kablosu kopsun gene yolda kalmaz bu arabalar, tekler zengin yakar ama eve gelir. Önemli olan dediğim gibi bağzı temel noktalarına el değmemiş olsun. Yada değdiyse de doğrusu ile değiştirilip düzeltilmiş olsun.

Muhakkak araçlarınıza bir wideband edinin.

Yılmayın
    Teşekkürler Erkut Abi allah kimseye bu acıyı tattırmasın uyuyamıyorum o derece çünkü...

Erkut Abi yılmıyoruz ayaktayız ama bizi düşürmeye çalışıyolar abi...

Şaka bir yana cidden MS li 205 kullanmayı özledim ciddi anlamda hiçbirşey olmuyormuş bu tesisat üzerinde herşey beyinden gelen tesisatta son buluyor ki ne kadar orjinal ne kadar temiz olursa olsun kaç senelik araba kaç senelik parçalar malzemeler hele ki böyle işine göre çalışan bir araba olan 205 için daha da önemli MS can yaa can valla

Ms'e hemen şimdi şu dk geçmememin sebebleri Mi16 ve GTi-6 düşüncem var o yüzden geçmiyorum acele etmiyorum nasıl olsa senelerdir benimle ve artık benimle kalıcak elbet var yapılıcak olan şeyler ama özellikle üstüne gitmek yerine bana gelmesini bekliyorum...

Ama kısa sürede olsa MS yapıcam daha sonra çıkarır o şekilde bozmadan kaldırır bi kenara koyarım yarın belki belli mi olur bi 205 daha alırım direk ona al tak yaparım...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar geçmiş olsun... Allah gönlünüze göre verir inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göksel78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar geçmiş olsun... Allah gönlünüze göre verir inşallah

inşallah teşekkürler aracınızı ne yaptınız nasıl oldu... ?
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özel servise bıraktık işte. baskı değişecek, volan taşlanacak, egzost manifolt kaçağı vardı o yapılacak, avansına beynine bakılacak vs. haber bekliyorum. motor içinde Erkut beyin söylediği 10w60 ı kullanacağım sonrada gidip diğer ustayı vuracağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mobil 1 10w60 iyi yağdır tam bu araçlar için erkut abi bana da aynısını söylemişti bende castrol 10w60 kullanıyordum mobil 1 aldım biraz pahalıdır ama iyidir yalnış hatırlamıyorsam 140,150 lira falan dı mobil 1 ... 10w60 4 LT 'si

Bu arada avans işini nasıl hallediyorlar merak ettim şimdi bilgilendirirseniz takipteyim
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son durum daha önce luk aldığım balata başka marka olarak aracın altından çıktı ayrıca motor bloğunun şanzıman birleşim yerlerindeki saplamalar patlamış. bloğa kaynak gerekli. geçmiş olsun şimdiden )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avans için tabanca varmış onunla halledeceklermiş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelişmelerden haber vereyim. priz direğin üzerinde bilyanın hareket ettiği yere resmen diş açılmış yani aşınmış. şanzımanı tek civata tutuyormuş. alt taraftan şanzımanı tutan 2 yer kırılmış. döküm malzeme kaynak nasıl olacak bilmiyorum. usta kaynakçıyı bekliyor hayırlısı dedik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kesinlikle ve kesinlikle bloğu kaynak yaptırmayın şanzımanın saplamalarını sıkarken zaten kaynak olan yer muhtemelen tekrar kırılıcaktır en güzeli çevrenizden veya bir yerden blok alın çünkü kim ne derse desin aldırmayın blok kaynak tutmuyor tutsa bile en fazla 1 km sonra açılıyor bununda sebebi döküm olması ne yaparsanız yapın olmuyor en güzeli sağlıklı ve sorunsuz diyorsanız kaynaksız blok kullanın

Zaten Erkut abi görsün en iyisini oda yazar ama sonuçta bloğu kaynattırma yeni al dicek tahminimce ...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fakat sadece şanzıman bağlantı yerinde kopukluk var. onun için blok almak gerekir mi? benim motorumun durumu çok iyi maşallah. ne yapacağız şaşırdık vallahi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın nolursa olsun blok kaynak olunca kaynak yapılan yerden ya çatlama yapıyo yada yeniden kırılıyor ufacık yer bile olsa bunu yapıyor emin olun çevremde gördüklerimdem bahsediyorum size ve aracınıza masraf yapıp tekrar problem çıkarmaması ve boşu boşuna paranıızın gitmemesi için söylüyorum gerek yok

Alın bir blok ***** sitede ilanları mevcut düşük KM araçlardan sökülmüş saplam temiz 1,2 blok var takın kafanız rahat olsun

Çünkü ya şanzıman saplamalarını sıkarken kırılıyor genelde yada kullanım esnasında şimdi nerden baksanız sök tak et kaynak git gel işine 1 lira gidicek siz 500 ile 1000 lira arası güzel bir blok bulabilirseniz Erdem diye bir arkadaş vardı ondaki blok baya güzele benziyo proje için satılığa çıkarmıştı onu alın takın kafanız rahat olsun sıkarken düşünmeyin patlarmı çatlar mı kaçırır mı yağ aktımı gibi
    Emirhan Altınbay

205 GTi

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın nolursa olsun blok kaynak olunca kaynak yapılan yerden ya çatlama yapıyo yada yeniden kırılıyor ufacık yer bile olsa bunu yapıyor emin olun çevremde gördüklerimdem bahsediyorum size ve aracınıza masraf yapıp tekrar problem çıkarmaması ve boşu boşuna paranıızın gitmemesi için söylüyorum gerek yok

Alın bir blok ***** sitede ilanları mevcut düşük KM araçlardan sökülmüş saplam temiz 1,2 blok var takın kafanız rahat olsun

Çünkü ya şanzıman saplamalarını sıkarken kırılıyor genelde yada kullanım esnasında şimdi nerden baksanız sök tak et kaynak git gel işine 1 lira gidicek siz 500 ile 1000 lira arası güzel bir blok bulabilirseniz Erdem diye bir arkadaş vardı ondaki blok baya güzele benziyo proje için satılığa çıkarmıştı onu alın takın kafanız rahat olsun sıkarken düşünmeyin patlarmı çatlar mı kaçırır mı yağ aktımı gibi
    blok numarası perçimli olması gerekiyor. yeni blok olusa diğerine kolayca geçirebilirsiniz. ama yasal değil...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etiket 205 sahibiyle konuşun elinde temiz blok var die biliyorum.. Erdem Atalık.
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    blok numarası perçimli olması gerekiyor. yeni blok olusa diğerine kolayca geçirebilirsiniz. ama yasal değil...

ya muanede sormuyorlar motor numarası artık bunların etiket olduğunu bildikleri için bakmıyorlar bile motor numarasına
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi kafam karıştı. kaynak oluyormuş dediler ama kaynakçı daha gelmediği için olurmu olmazmı bilgimiz yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göksel78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi kafam karıştı. kaynak oluyormuş dediler ama kaynakçı daha gelmediği için olurmu olmazmı bilgimiz yok.

tm kaynak oluyor zaten olmuyor diyen yok ama tutmuyor adam para almak için tabikide kaynak olur der adam anlar mı senın arabanı yada adamı baglar mı çatladığı patladığı zaman gittiğin taktirde yıne yapmaya para isticek bu böyle uzar gider kavga tartışma devam eder

En guzeli kaynaksız blok sağlıklı yaşam sorunsuz sürüş keyfi tek kelimeyle gerisi hikaye
    Emirhan Altınbay

205 GTi

ERkut 205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bloğa bir kaynakmı olacak yoksa bloğu bağlanan bir parça mı. Yeri tam olarak neresi acaba.

bloğun içinde çalışan noktaların oldğu yerlerde çatlak vs. kaynak riskli olabilir.

Yeri görmek gerek.
    //// PEUGEOT SPORT
    Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)