arkadaşlar 93 civic SI aracımı bi kaç kere kesiciye soktuktan sonra arıza ışığı yandı honda servisine götürdüm IT sensörü die geçici bi hata vermiş dediler sildirdim hatayı ilk 2 gün düzeldi fakat bu yüksek devirlere çıktıktan sonra sürekli yanmaya başladı 2 kere daha sildirdim hatayı ama dün uzun yolda tekrar sürekli yanmaya başladı biraz önce sildireyim diye gittiğimde silinmedi arıza ve şu anda sürekli yanıo.Arabayı stop edip biraz bekledikten sonra çalıştırınca sönüyor ama biraz gittikten sonra tekrar yanıyor.
arabayı ilk aldığımda SR vardı 3 ay falan böyle kullandım hiç bir sorun yaşamadım fakat CAİ yaptıktan sonra 2-3 sefer kesiciye girdikten sonra bu sorun meydana çıktı ve düzelmiyor bir türlü.
Honda servisindekiler orjinal hava filtresinin üzerindeki sensörü iptal ettiğin için oluyodur orjinal filtreyi kullanman lazım diyorlar.Ama ben SI kullanıpta orjinal filtre kullanan olduğunu pek sanmıyorum.
problemim hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar teşekkürler...