led lere özel ilgim olduğu için saturn deki bi led fenere bakayım dedim a aa minnacık led var dedim bi yaktım ışıktan bayılıyordum bildiğiniz yere düşecektim o derece sonra önüme tuttum bildiğiniz spot ışıkta bile ışık hüzmesini görebiliyorsunuz ledin ölçüsü 9mm2 yi geçmez
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
bence led teknolojisi henüz o noktaya gelmedi neden seviniyorsunuz anlamadım
bir kere acayip pahalı (uzun-kısa far kullanımı için)
ikincisi o arkadaki fan sıkıntı, mutlaka eskiyip bozulacak ve duracak
sonrası *****
Aynen kaputun içindeki fanın bilgisayar kasasının içindeki fandan bence bir farkı yok bilgisayar kasasının içindeki fanlar bile bir süre sonra ya arıza veriyor yada tozdan pislikden leş gibi oluyor güçden düşüyor eskisi gibi verimli çalışmıyor neticede sıcak hava emişi ortamdaki pisliğide çekicekdir..
ledinde çok olması iyi bir şey değil ne kadar çok led o kadar çok yanmaya arızaya maruz kalabilicek ledcikler.. ben aracın ayak aydınlatmaya philips drl almışdım geçen bir şeye bakarken gözüm ilişdi 8 tane minik led vardı plaka yada barın içinde 2 tanesi ölmüş.. ledlerde bu tip sıkıntılarda var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Deniz akvaryumu merakim var. Son yillarda led aydinlatma cok kullaniliyor. Kendi akvaryumumda da kendi yaptigim led armaturu kullaniyorum. Cok az enerji tuketiyor. Omru inanilmaz uzun. Tek sorun isiniyor. Isindikca isik siddeti dusuyor ve bi noktadan sonra yanip kullanilmaz hale geliyor o sebeple sogutma onemli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)