Mıshımotonun da kapagı var arkadakı nı degıstırmeye gerek var mı bılemedım her ıhtımale karsı...
Printable View
Mıshımotonun da kapagı var arkadakı nı degıstırmeye gerek var mı bılemedım her ıhtımale karsı...
sökülsün anaını satam zaten iğrenç iğrenç tıkır tıkır sesler geliyor o göğsün içinden bahaneyle onlarıda hallederim, peki koray abi ısımata bi sorun oluyormuydu sen bu sorunu yaşadığında? aracın içi ısınıyormuydu yani? kalorifer çalışma sistemini tam bilmediğim için, yani su nerden geliyor nereye gidiyor bilmediğimden bi mantık yürütmeye çalışıomda :)
Sorununu tam olarak anlayamadım ama yazayım :)
Arabada tüm sıcaklık değerleri yerinde olduğu halde kalorifer sisteminden sıcak konumunda soğuk hava geliyorsa eğer yazdıklarım geçerli. Göğsün arkasında *** kadar bir kalorifer peteği var. Zamanla çürüdüğü için işlevsellik bitiyor ve araba 150 derecede olsa sadece soğuk üflüyor. Sorun bumudur sende ?
Sökülsün deme cidden büyük dert sökmesi. Daha önce sökmüş birinin sökmesi ve takması lazım yoksa çıldırtır adamı tekrar toplandıktan sonra. Yada sökerken çat çut kırılabiliyor segmanlar.
Eğer dediğim işlem yapılacaksa tecrübeli sökecek biri var hatta o peteğide montajlar bana yapmıştı ama 2 gün sürdü sökmesi montajı geri toplaması
yok abi arabanın içi cayır cayır cehennem gibi :)
çok saçma olabilir ancak termostatın ters takılma ihtimali varmıdır? :) yani termostat ters şekilde yerine otururmu?
Ya bende icerisi isinmiyor anladim fanlat soguk ufluyor diyince :)
Beyin ile gosterge sicakligi paralel ise sikinti yok bence
Gösterge yok drek lağtobu bağlayıp beyinden okuyorum değerleri... eve buradada bi yanlış anlaşılma olmasın. Soğuk üfleten fanlar arabanın içindeki değil radyatöre bağlı olan fanlar, radyatörden su devirdaim etmiyo sankide fanlar çalışınca soğuk hava üflüyor
Koray abı yalnız atladıgın bısey var gıbı.
Kalorıfer curursu delınır patlar arabanın ıcı su buharıyla dolar kı basıma geldı. Temde arabanın ıcı buharla doldu alttan alttan radyator delınmıs cekıcıyle sanayıye aldık arabayı su an ıptal konumda arabanın ıcı buz gıbı :D
Yıgıtın problemı sıcak soguk flapıyla alakalı olabılır hem flap bozuk hem kalorıfer radyatoru tıkalıysa oda hararete yol acabılır. Flap soguk konumdayken radyatorden sıcak su gecısı durur. Sıcak konuma getırdıgımızde sıcak su gecısı devam eder gıbı.
şimdi kalorifer sistemiyle alakalı bütün şüpheleri bi gideriyim, kalorifer ssitemi sıcağıda soğuğuda çok iyi üflüyor hiçbir sorunu yok, içerde buhar su sızıntısı onlarda yok, kalorifer açık kapalı konumdaykende hiçbirşey değişmiyor hararet ile ilgili...
hararet müşürü arızalı olmasın denedinmi
Contan yaralı olabilir
aracı tam ısıtıp aşşa yukarı 10 dakkadır rolantide çalıştırıyorum, su sıcaklığı 90 ve 89 arası gidip geliyorecudan fan açılma sıcaklığını 80 dereceye düşürdüm, fanlar deli gibi çalışıyor ama nafile, sıcaklı 90 ve 89 derece arasında bir gram dahi düşüş yok, elimi fanların arkasına koyuyorum bariz buz gibi üflüyor....