hayır değiştirmedim ama sıkıntı sadece onda olsa falnlar(radyatör fanları) çalıştığı zaman sıcak üflemesi gerekmezmi sonuçta? onlarda soğuk üflediğine göre var bi sıkıntı, radyatördeki su devirdaim olmuyor demekki...
Printable View
Anladığım kadarıyla senin problemin zaten hararetin düşmemesi ?
Aracının soğutma sisteminde bir problem olmayabilir hararet müşürün bozulmuş yanlış değer veriyor olabilir.Müşürlerin kontrolü var, atıyorum 20 derece sıcaklıkta şu kadar değer (ohm) göstermesi gerekir.
Forester ın servis manuel i varsa sende orda hararet müşürü ile ilgili olması gereken değer vs. vardır yazıyordur muhakkak yoksa bile internetten bulunabilir.Değeri öğrenip sendeki müşürü olması gereken sıcaklıkta ölçüp bakabilirsin omajına.Değerler tutmuyorsa bozuktur zaten az önce baktım 30 lira civarı fiyatı var müşürün daha külfetli kısımlara el atmadan önce bu müşürü kontrol et bence.
Radyatörü ellediğinizde soğukmu sıcakmı
ilk işim şu müşüre bi bakmak olacak madem ancak fanların çalıştığı zaman sıcak hava üflemesi gerekmezmi? son bi çare olarak termostatı iptal ederek bi test yapıcam eğerki sabit hız giderkenki sıcaklık düşerde daha soğuk bi termosad almayı düşünüyorum...
Radyatör fanı durduğunda hararet ne gösteriyor ?
termostatı sök sıcak suya at açıyormu açmıyormu suyun derecesine göre kontrol et sanki termostat sorunlu gibi
ben olsam o termostadi sökerdim ilk sonra çalıştırırım fan çalışınca bütün suyunu tamamlardım :)
valla özgün abi lpg li araçta termostatsız gezmek sıkıntı olabilir zira o lpg regülatörü sıcak radyatör suyuyla çalışıyor biliyorsun su çok soğursa sıkntı yaratır, yoksa zaten sen demiştin bana sök at o termostatı diyede işte bu sebeple daha yanaşmadım henüz ama en azından bi deneme olark sökücem, duruma görede düşük sıcaklıkta bi termostat takıcam....