User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 200sx hakkında soru

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

200sx hakkında soru

bi tane 200sx s13 var motoru rektifiye edilmiş birazda modlanmış komle egzoz filitre komle yüriyen aksam v.b bu arabayı almayı düşünüyorum alırsam bana sorun çıkarırmı acaba hee bide turbosuda rover turbosu bana bi yardımcı olursanız sevinirim SAYGILARIMLA
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roverde t25 turbo var flanşlar aynı olduğu için takmışlar normalde t28 s13 muhtemelen ca18det motorludur sr20det ile kıyaslandığında biraz daha sorunlu makineler olduğu söylenir ben binmedim bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler yorumları bekliyorum

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın motoru ne durumda iyice bir bak, sağlam kontrol ettir.
    yğrğyen aksamıda aynı şekilde. illaki sorun çıkaracak bir araç ancak a-z tüm parçalarını (gerekli olanları) yenilersen çokta keyif alarak bineceğin bir aracın olur.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın orjinal turbosu Garrett T25 (.48 A/R) bloğuda dökümdür. trde sr20detli s13 yok, japonyada üretildi bu seriler. en önemlisi şasesine ve motorunu düzgünce gözden geçirttir. arabanın değişen parçası varmı yokmu düzgünce bak. aldıktan sonra öğrenme bunları. aracın motoru nasıl toplandı neler hangi parçalarla değişti. neden motor yaptırmışlar bide bunu sor. eğer eksiği varsa sorun çıkartır, fakat inanılmaz zevk alabileceğin bir araç, mantıklı masraflarla çok zevk alırsın. şunuda unutma bu aracı almakla kalırsan sadece zevk alamazsın, masraf yapıcaksın.
    Sakin güç...

saygın86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın orjinal turbosu Garrett T25 (.48 A/R) bloğuda dökümdür. trde sr20detli s13 yok, japonyada üretildi bu seriler. en önemlisi şasesine ve motorunu düzgünce gözden geçirttir. arabanın değişen parçası varmı yokmu düzgünce bak. aldıktan sonra öğrenme bunları. aracın motoru nasıl toplandı neler hangi parçalarla değişti. neden motor yaptırmışlar bide bunu sor. eğer eksiği varsa sorun çıkartır, fakat inanılmaz zevk alabileceğin bir araç, mantıklı masraflarla çok zevk alırsın. şunuda unutma bu aracı almakla kalırsan sadece zevk alamazsın, masraf yapıcaksın.
    görke TR'de sr20det li s13 var.bakırköy incirlide bundan 1 sene önce duruyordu çürümeye terk edilmişdi.sahibini buldum motora bakabilirmiyim dedim kaputu açtığında altından sr çıkdı ve inanamadım.bluetop'dı çok iyi hatırlıyorum.daha sonrasında araç kayboldu.
    GOLF MK-III

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözümle görmeden inanmam. getirtilmiş olabilir fakat tr piyasasına sunulmadı. absli ve orjinalde de kilit yok trdeki s13lerde. ama olan var bunlarda yurtdışından ülkemize sokulmuş olan modeller
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlarınız için sonsuz TEŞEKKÜRLER saygılarımla

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yeni başlık açmayayım, bu başlıktan devam edelim.

s14 200sx düşünmekteyim bu aralar bende. Günübirlik olarak bineceğim, doldurup gazlamak gibi bir amacım yok.

Soru 1 : Alacağım s14 otomatik vitesli olursa bunu düz vitese çevirmenin maliyeti nedir ve nerde bulurum?

Soru 2 : sr20det üzerinde t28 turbo var ve büyük ihtimalle alacağım aracın üzerindeki turbo tamir görmüştür, t4 serisi bir turbo takmak için güzel bir eksoz manifoldu bulur muyuz?

Soru 3 : sr20det makine ile gelen MAF sensoru kaliteli midir? subaru gc8ler gibi kolay bozulur mu? Bozulursa ne kadar tutar?

Soru 4 : diyelim ki s14'ü s14a görünümüne sokmak istedim, sadece ön tampon, panjur ve farlar mı değişecek?

Çok soru sordum galiba

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

s14 200sx düşünmekteyim bu aralar bende. Günübirlik olarak bineceğim, doldurup gazlamak gibi bir amacım yok.

Soru 1 : Alacağım s14 otomatik vitesli olursa bunu düz vitese çevirmenin maliyeti nedir ve nerde bulurum?

Soru 2 : sr20det üzerinde t28 turbo var ve büyük ihtimalle alacağım aracın üzerindeki turbo tamir görmüştür, t4 serisi bir turbo takmak için güzel bir eksoz manifoldu bulur muyuz?

Soru 3 : sr20det makine ile gelen MAF sensoru kaliteli midir? subaru gc8ler gibi kolay bozulur mu? Bozulursa ne kadar tutar?

Soru 4 : diyelim ki s14'ü s14a görünümüne sokmak istedim, sadece ön tampon, panjur ve farlar mı değişecek?

Çok soru sordum galiba
    soru1 : genelde çıkmacılarda pek bulunmuyo direk orijinal stock sx şanzımanı fakat snaırım 90lı yıllarda üretilen bi nissan modelinden kullanılabilyor ama oranları farklı Ankara'da mevcut bildiğim kadarıyla

soru2: full-race

soru3: maf olarak zx mafi falan kullanıyolar sanırım

soru4: arka stopta ufak tefek farklar var sanırım ama bana sorarsanız s14 daha güzel a dan bana göre
    körler sağırlar

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok soru sordum galiba

Cevap 1 : yaklaşık 5.000 ytl

Cevap 2: S14 için Imprezadan daha çok parça bulabilrsin.T4 manifoldu zibil gibi.

Cevap 3: MAF larımızın kalite sorunu yok , imprezayı bilmiyorum ama bizimkilerde maf ı arızalanan araç çok az.Bozulursa da max shippinh dahil 150$ gibi bir rakama halledersin.

Cevap 4 :Ön tampon farlar çamurluklar kaput değişecek.Çamurluklarla oynayarak halledebilirsin tabii.

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saygın86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görke TR'de sr20det li s13 var.bakırköy incirlide bundan 1 sene önce duruyordu çürümeye terk edilmişdi.sahibini buldum motora bakabilirmiyim dedim kaputu açtığında altından sr çıkdı ve inanamadım.bluetop'dı çok iyi hatırlıyorum.daha sonrasında araç kayboldu.
    bı ara bakırkoyde bende goruodum muhtemelen aynı aractan bahsedıoruzdur hatta son gordugumde motoru sokulmustu ole duruyodu sokakta sanırım aynı aractan bahsedıoruzdur ıncırlıde metro duragının cıvarlarındaydı bı arkm bakmıstı sanırım ona satmam fln dıomus galba sahıbı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son bir sorum daha var, standalone ecu bulunma durumu nedir s14 için? Apexi Power FC varsa uzak durmayı tercih ederim ama başka marka standalone ecular varsa güzel olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son bir sorum daha var, standalone ecu bulunma durumu nedir s14 için? Apexi Power FC varsa uzak durmayı tercih ederim ama başka marka standalone ecular varsa güzel olur.

aem ems , hks f-con çeşitleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hks f-con sadece dealer tarafından tune edilir, kaldık aem'e o zaman.

Aracı alırsam daha konuşuruz. Çıkar bir çok soru benden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aem güzel bence her yönden tamamlayıcı ama daha iyileride çıkar dicemde aracın üretimi yok artık uğraşmazlar.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

motec falanda alabilrsiniz wiring harness ı kendiniz çekersiniz autronic sm4te güzel bi ems bana göre
    körler sağırlar

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öcelikle hepsini geç Arabaya yeni bir elektrik tesisatı için paranı ayır Kesinlikle o arabaların hepsine elektrik tesisatı gerekiyor birçoğuyla uğraştım yaklaşık 10 felan aralarında 2 tanesi düzgün çıktı diğerleri gerçekten çok sorunlar yaratıyor
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün anlaştık, aracı aldım .

Özgün elektrik tesisatından kastın kaput içi harness mi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)