User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: type-r hakkında genel bilgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gruppe M li satılık TypeR ı kaçırmayın mesela

selvi
    Misafir
    Alıntı C4VTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki ikinci elde ederi ne kadar???
    stock makyajsiz(02-03) ep3 ile stock makyajli(04-05) ep3un...
    stock makyajsiz kasayla hondatali 05 modelin fiyatlari nerdeyse ayni o yuzden sordum...
    hocam fiyatlar cok oynAK ben anlamadım gitti 2002 e 40 diende war 2005 e 42-43 dien war ne iş anlamadım az kaldı wazgeçicem 307 dizel war bende 2005 üstede 10 lira hazır bekliorum 04-05 almak için 2009 a giriyoruz 2002 model arabalara ne olursa olsun kimse 40 45 wermez artık

Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çevirme vs. ile uraşmayın , alın 2004 bitsin daha çok seviyorsanız , üst üste koyunca o paraları 2004 fiyatı vermiş oluyorsun haberin olmuyor ondan sonra , az az taksit taksit verince uygun gibi geliyor ama evdeki hesap çarşıya her zaman uymuyor , o yüzden farkı neyse verin 2004 - 2005 alın derim ben...
    önceden bende alır makyajlarız diodum ama dediğin gibi hiç bi manası kalmıo

Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gruppe M li satılık TypeR ı kaçırmayın mesela
    bu dediğin arabanın ilanı vs.warmı

EkReM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
    herkes arabasına göre değer biçer.sonuçta sadece türkiye,ye 111 tane girdi ve hepsi hayatta değil.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

WOİCE CAR Hİ-Fİ

selvi
    Misafir
    Alıntı EkReM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
    herkes arabasına göre değer biçer.sonuçta sadece türkiye,ye 111 tane girdi ve hepsi hayatta değil.
    ilandaki arabayla görüşmüştüm zaten 02 model 90.000 e gelmş 45 istiyo 05 model 30.000 de daha 45 istiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/orjinal_20...XQQdisplayitem
    bu arabayı bizzat tavsiye ederim.yakın bi arkadaşımın aracıdır.
    90000 honda motoru için hiç bişeydir dostum.yeterki bakımları zamanında yapılsın.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

WOİCE CAR Hİ-Fİ

selvi
    Misafir
    90000 honda motoru için hiç bişeydir dostum.yeterki bakımları zamanında yapılsın.
    zaten onu bildiğim için honda tercihim yoksa bu fiyatlara subaru alırdım şu anda zaten crv kullanıorum ve etrafımda honda kullanıpta sıkıntılı olan hiç görmedim
    kendisiyle özelden konuştuk ekrem abi daha önce benim gücüm yetmez

selvi
    Misafir
    zaten onu bildiğim için honda tercihim yoksa bu fiyatlara subaru alırdım şu anda zaten crv kullanıorum ve etrafımda honda kullanıpta sıkıntılı olan hiç görmedim
    kendisiyle özelden konuştuk ekrem abi daha önce benim gücüm yetmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence makyajlı veya makyajsız hiç takılma temiz araba bulduğunda direk servise götür yaptır expertizini uyarsa al ve bin.benim arabamda makyajsız 04.ön far ve stopları makyajlı yaptım.makyajsız alırsan illaki makyajlı olsun dersen aracın mutlaka kaskolu olur.önden ufak bi tıklarsın bi yere çekersin servise söylersin aracımın önü makyajlı olacak diye oldu bitti.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

WOİCE CAR Hİ-Fİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önden ufak bi tıklarsın bi yere çekersin servise söylersin aracımın önü makyajlı olacak diye oldu bitti.
    bunu bir ara bende düşünmüştüm ama sonra etik bir davranış gelmedi vazeçtim yapmaktan...

selvi
    Misafir
    bence makyajlı veya makyajsız hiç takılma temiz araba bulduğunda direk servise götür yaptır expertizini uyarsa al ve bin.benim arabamda makyajsız 04.ön far ve stopları makyajlı yaptım.makyajsız alırsan illaki makyajlı olsun dersen aracın mutlaka kaskolu olur.önden ufak bi tıklarsın bi yere çekersin servise söylersin aracımın önü makyajlı olacak diye oldu bitti.
    askere gitmeden geçen sene 2001 wardı mutluhanda 32.000km deydi 32 milyara !! dahada pazarlığı felan olurdu parayı bağlamayalım diye almadık öle bulursam mesela dinlemem makyaj felan

üni 2.sınıftayken quik almıştım öle arkadaşla konuşuyoduk aynen dediğin gibi hafif tıklarım çekiçleriz vs vs işte ozaman in pro yeni çıkmıştı akşama doru okula gittim yarım saat içinde her yer kar okul çıkışı ışıklarda otobüs duramadı arkadan bi güzel tıkladı onun için o iş bana gelmez abi wardır bi yerde nasibimiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)