User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
177 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Mini cooper muhabbet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    53

56 daha yayvan geniş duruyo zor degil anlaması aslında
    56 daha çok gözüme hitap etti Bilgi için teşekkürler.

kaiser_soze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selamlar..
    5 yıl kadar evo-sti kullandıktan sonra, birkaç haftadır R56 ya alışmaya çalışıyorum..
    açıkcası ilk izlenim olarak keyifli ve özellikle Evo ya göre konforlu sayılabilecek bir araç olduğunu söyleyebilirim..
    konuyu görünce sorayım istedim belki bilgisi olan arkadaşlar vardır diye;
    araçtayken sıkça telefon görüşmeleri yapmak durumunda kalıyorum ve
    aracımda mini visual donanım yok maalesef.
    Orjinal müzik sistemi üzerinden bluetooth bağlantı yapılabiliyor mu? Bunun için ayrıca bir bluetooth kit mi almam gerekir?
    (ki youtube üzerinden birkaç video izledim konu hakkında, o videolarda teybin mode ayarlarına girdiğinizde telefon/bluetooth donanım simgesi görülebiliyordu, fakat bende CD/AUX ve Tuner simgeleri var sadece)
    şimdilik idareten aux bağlantısı ile görüşmelerimi yapıyorum ama tabi bluetooth un yerini tutmuyor maalesef..

Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş olursa memnun olurum..

Teşekkürler, selamlar..

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende mevcut aracımı sattıktan sonra düşünüyorum aslında Düz vites cooper, S biraz beni aşar. Ben daha çok kullanıcı tipiyim görüntüsüde olursa tadından yenmez. Şimdiye kadar japondan başka araca binmedim (toyota-mitsu) sorunsuz bakımdan bakıma. Acaba diyorum normal düz cooper alsam 2002-2004 arası. nası olur beyler ? Bi yardımcı olurmsunuz.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaiser_soze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar..
    5 yıl kadar evo-sti kullandıktan sonra, birkaç haftadır R56 ya alışmaya çalışıyorum..
    açıkcası ilk izlenim olarak keyifli ve özellikle Evo ya göre konforlu sayılabilecek bir araç olduğunu söyleyebilirim..
    konuyu görünce sorayım istedim belki bilgisi olan arkadaşlar vardır diye;
    araçtayken sıkça telefon görüşmeleri yapmak durumunda kalıyorum ve
    aracımda mini visual donanım yok maalesef.
    Orjinal müzik sistemi üzerinden bluetooth bağlantı yapılabiliyor mu? Bunun için ayrıca bir bluetooth kit mi almam gerekir?
    (ki youtube üzerinden birkaç video izledim konu hakkında, o videolarda teybin mode ayarlarına girdiğinizde telefon/bluetooth donanım simgesi görülebiliyordu, fakat bende CD/AUX ve Tuner simgeleri var sadece)
    şimdilik idareten aux bağlantısı ile görüşmelerimi yapıyorum ama tabi bluetooth un yerini tutmuyor maalesef..

Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş olursa memnun olurum..

Teşekkürler, selamlar..
    Hocam hayırlı olsun hangi aracı aldınız

MomoJee
    Misafir
    Merhabalar;
    Mini cooper R56 Cabrio kullanicisiyim. Genel olarak memnunum aracimdan fakat beni rahatsiz edem bilac husus var. Oncelikle benzin konusu. araci almadan once bikac arastirma yapmistim ve okudugum bazi yerlerde yakit tuketiminin 7lt/100 km olarak okumustum. fakat aldiktan sonra oyle olmadigini farkettim. aracta cok gazlamiyorum 3 bin deviri gecmiyorum fakat 9.5 - 10 lt arasi yakiyor. bikere dedim ki tasarruf yapayim gaza dokunuyordum artik bisikletle kalksak beni alirdi o derece , ortalama en az 8.5 oldu. bu da canimi sikiyor. belki bir anormalllik vardir bi bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. simdi ya cooper s e ya da 160 lik golfe gecmeyi dusunuyorum. cooper s 12 lt falan yakiyor ama yaktiginin karsiligini fazlasiyla veriyor. bu yuzden aracimi satabilirsem dedigim araclara gecmeyi dusunuyorum.
    ikinci husus ise butun yol bozukluklarini icerde hissediyorum. bu da pek hosuma gitmiyor acikcasi daha konforlu gitmek istiyorum. Bu yuzden golfe sicak bakiyorum.
    Tesekkur ederim okudugunuz icin. Tavsiyelerinizi veya yorumlarinizi bekiyorum. Iyi forumlar

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Locka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende mevcut aracımı sattıktan sonra düşünüyorum aslında Düz vites cooper, S biraz beni aşar. Ben daha çok kullanıcı tipiyim görüntüsüde olursa tadından yenmez. Şimdiye kadar japondan başka araca binmedim (toyota-mitsu) sorunsuz bakımdan bakıma. Acaba diyorum normal düz cooper alsam 2002-2004 arası. nası olur beyler ? Bi yardımcı olurmsunuz.
    Guzel olur keyifli araclar fakat 2004 olmasi daha iyi olur daha sorunsuzdur.gucu falan yeterli 120 hp yakit cokta fazla deil dusunulebilir
    Alıntı MomoJee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar;
    Mini cooper R56 Cabrio kullanicisiyim. Genel olarak memnunum aracimdan fakat beni rahatsiz edem bilac husus var. Oncelikle benzin konusu. araci almadan once bikac arastirma yapmistim ve okudugum bazi yerlerde yakit tuketiminin 7lt/100 km olarak okumustum. fakat aldiktan sonra oyle olmadigini farkettim. aracta cok gazlamiyorum 3 bin deviri gecmiyorum fakat 9.5 - 10 lt arasi yakiyor. bikere dedim ki tasarruf yapayim gaza dokunuyordum artik bisikletle kalksak beni alirdi o derece , ortalama en az 8.5 oldu. bu da canimi sikiyor. belki bir anormalllik vardir bi bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. simdi ya cooper s e ya da 160 lik golfe gecmeyi dusunuyorum. cooper s 12 lt falan yakiyor ama yaktiginin karsiligini fazlasiyla veriyor. bu yuzden aracimi satabilirsem dedigim araclara gecmeyi dusunuyorum.
    ikinci husus ise butun yol bozukluklarini icerde hissediyorum. bu da pek hosuma gitmiyor acikcasi daha konforlu gitmek istiyorum. Bu yuzden golfe sicak bakiyorum.
    Tesekkur ederim okudugunuz icin. Tavsiyelerinizi veya yorumlarinizi bekiyorum. Iyi forumlar
    Yaktigi yakit sehir ici ise cok normal uzun yol ise sıkıntı soz konusu
    Her seyi aracin icerisinde hissediorm demissinz aracinizda spor yay var mi ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

MomoJee
    Misafir
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yaktigi yakit sehir ici ise cok normal uzun yol ise sıkıntı soz konusu
    Her seyi aracin icerisinde hissediorm demissinz aracinizda spor yay var mi ?
    sehir ici ama demek istedigim su ki en tasarruflu gitmeye calistigimda gordugum deger ile gazladigimdaki deger arasinda 1 litre fark var. 1 litre icin bende basiyorum gaza yani hic kasmiyorum. tabiki 10 lt benzinli bir araca gore normal.

Aracta yay yok. takmayi dusundum bir ara ama orijinal yaylarda boyle salliyorsa yayli halini dusunemiyorum. cesaret edemedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin 10 bin bakimi yer borusan fiyat 900 tl
    İsmin borusan olmasi cok dogru bi karar olmus
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla mini kullanmayan miniye binmeyen elde edemeyen sevmez ama bınıpde surupte vazgecebılen azdır garajda sureklı yatıyor benım arac ama aksam eve grmeden 10 dk bınıp otururm ıcınde o derece

gespenster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    go kart zevkı verır
    mını ayrı bır keyıf

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel olur keyifli araclar fakat 2004 olmasi daha iyi olur daha sorunsuzdur.gucu falan yeterli 120 hp yakit cokta fazla deil dusunulebilir
    Verdiğin güzel bilgi için teşekkürler dostum sağolasın
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MomoJee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar;
    Aracınız otomatik mi bilmiyorum ama enistem otomatik 1.6 carbiodan , otomatik 1.6 cabrio s 'e geçti. Sakinde gerçekten daha az yakıyor s. İzmirde 8-9 litre ile dolaşıyor normalde.
    -Fırat

depence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yolun senaryosunu heran değiştirebilirsin keyif işi
    Timemr14c

MomoJee
    Misafir
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız otomatik mi bilmiyorum ama enistem otomatik 1.6 carbiodan , otomatik 1.6 cabrio s 'e geçti. Sakinde gerçekten daha az yakıyor s. İzmirde 8-9 litre ile dolaşıyor normalde.
    Aynen oyle hocam. mini cooper almak isteyen varsa sakin normal almasin s alsin. benzini az yakiyor diye dusunmesin ayni hatta dedigin gibi daha az bile yakabiliyor. ben valla pisman oldum s almadigim icin..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya bi güncel çekeyim

2013 otomatik cooper s aldık eksoz konusunda ne yapabiliriz ?

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya bi güncel çekeyim

2013 otomatik cooper s aldık eksoz konusunda ne yapabiliriz ?
    Downpipe bence ses acısından yeterli gelebilir birçok kişiye, ama yetersiz gelirse komple jcw yapılabilir.
    Coskun ARIKAN

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu hortlamışken ;;;
    mini clubman hakkında ne düşübüyorsunuz?(1.6 otm)

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede dp gayet tatminkar gelir diye dusunuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende katiliyorum dp yeterli gelebilir sport modunda o catirdama oldukca keyif verici
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)