selamlar..
5 yıl kadar evo-sti kullandıktan sonra, birkaç haftadır R56 ya alışmaya çalışıyorum..
açıkcası ilk izlenim olarak keyifli ve özellikle Evo ya göre konforlu sayılabilecek bir araç olduğunu söyleyebilirim..
konuyu görünce sorayım istedim belki bilgisi olan arkadaşlar vardır diye;
araçtayken sıkça telefon görüşmeleri yapmak durumunda kalıyorum ve
aracımda mini visual donanım yok maalesef.
Orjinal müzik sistemi üzerinden bluetooth bağlantı yapılabiliyor mu? Bunun için ayrıca bir bluetooth kit mi almam gerekir?
(ki youtube üzerinden birkaç video izledim konu hakkında, o videolarda teybin mode ayarlarına girdiğinizde telefon/bluetooth donanım simgesi görülebiliyordu, fakat bende CD/AUX ve Tuner simgeleri var sadece)
şimdilik idareten aux bağlantısı ile görüşmelerimi yapıyorum ama tabi bluetooth un yerini tutmuyor maalesef..
Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş olursa memnun olurum..
Teşekkürler, selamlar..
Bende mevcut aracımı sattıktan sonra düşünüyorum aslında Düz vites cooper, S biraz beni aşar. Ben daha çok kullanıcı tipiyim görüntüsüde olursa tadından yenmez. Şimdiye kadar japondan başka araca binmedim (toyota-mitsu) sorunsuz bakımdan bakıma. Acaba diyorum normal düz cooper alsam 2002-2004 arası. nası olur beyler ? Bi yardımcı olurmsunuz.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Merhabalar;
Mini cooper R56 Cabrio kullanicisiyim. Genel olarak memnunum aracimdan fakat beni rahatsiz edem bilac husus var. Oncelikle benzin konusu. araci almadan once bikac arastirma yapmistim ve okudugum bazi yerlerde yakit tuketiminin 7lt/100 km olarak okumustum. fakat aldiktan sonra oyle olmadigini farkettim. aracta cok gazlamiyorum 3 bin deviri gecmiyorum fakat 9.5 - 10 lt arasi yakiyor. bikere dedim ki tasarruf yapayim gaza dokunuyordum artik bisikletle kalksak beni alirdi o derece , ortalama en az 8.5 oldu. bu da canimi sikiyor. belki bir anormalllik vardir bi bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. simdi ya cooper s e ya da 160 lik golfe gecmeyi dusunuyorum. cooper s 12 lt falan yakiyor ama yaktiginin karsiligini fazlasiyla veriyor. bu yuzden aracimi satabilirsem dedigim araclara gecmeyi dusunuyorum.
ikinci husus ise butun yol bozukluklarini icerde hissediyorum. bu da pek hosuma gitmiyor acikcasi daha konforlu gitmek istiyorum. Bu yuzden golfe sicak bakiyorum.
Tesekkur ederim okudugunuz icin. Tavsiyelerinizi veya yorumlarinizi bekiyorum. Iyi forumlar
Guzel olur keyifli araclar fakat 2004 olmasi daha iyi olur daha sorunsuzdur.gucu falan yeterli 120 hp yakit cokta fazla deil dusunulebilir
Yaktigi yakit sehir ici ise cok normal uzun yol ise sıkıntı soz konusu
Her seyi aracin icerisinde hissediorm demissinz aracinizda spor yay var mi ?
İnstagram:
guven_arabacioglu
sehir ici ama demek istedigim su ki en tasarruflu gitmeye calistigimda gordugum deger ile gazladigimdaki deger arasinda 1 litre fark var. 1 litre icin bende basiyorum gaza yani hic kasmiyorum. tabiki 10 lt benzinli bir araca gore normal.
Aracta yay yok. takmayi dusundum bir ara ama orijinal yaylarda boyle salliyorsa yayli halini dusunemiyorum. cesaret edemedim.
Aracin 10 bin bakimi yer borusan fiyat 900 tl
İsmin borusan olmasi cok dogru bi karar olmus![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
valla mini kullanmayan miniye binmeyen elde edemeyen sevmez ama bınıpde surupte vazgecebılen azdır garajda sureklı yatıyor benım arac ama aksam eve grmeden 10 dk bınıp otururm ıcınde o derece![]()
Bende katiliyorum dp yeterli gelebilir sport modunda o catirdama oldukca keyif verici![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)