50 ytl ye 70km kaç litre yapıyo
Printable View
50 ytl ye 70km kaç litre yapıyo
Herşey iyi hoşta tam servet düşmanı allah kolaylık versin.
Herkese fikirleri için teşekkür ederim. Basmazsan yakmayan bir araba gibi duruyor. Sakince boostlamadan 100 km yaptım, ibre kımıldamadı.
Tekrar tekrar dile getiriyorum, bu araç standart kalacak. Tüm turbo araç alan insanlar standart bineceğim derler ama sonra aracı doldururlar, ben bu araç için öyle duygulara sahip değilim. Canım istediği zaman çıkıp 2 sıkıp geleceğim bir gc8'im var, o yüzden s14 kardeşimiz sadece rahat çalışmasını sağlayacak modifikasyonlara sahip olacak (intake, exhaust manifold, bb turbo , cai)
Bana aracı doldurmaktan çok, standart olarak aracı canlandıracak modifikasyonlardan bahsedin :)
Ne bileyim manifold aldım, elbow'u aldım ama DP'yi de almalı mıyım? Greddy intake manifold ile günlük sorun yaşar mıyım? gibi... :D
t28 aldın daha ne alıcan :D
gunluk binecegin arabada buyuk kazanli emmeye neden ihtiyac duyasinki..
Pastacım, biliyosun ben kürek bagajda gezerim, buldum bi çıkma greddy emme manifoldu, alıp taksam mı diyorum :)
sen onu tak,
sonra neden cok yakiyor diye agla :D
gerci birazdan olsun megasquirt var takar kisarimda yazarsin :hehe:
olm bi manifold %20 daha verimli oldu diye neden çok yaksın araç? Rahat rahat çekmez mi?
Hımmz. Benim hala kafam basmadı bu işe. Teknik açıdan yardımcı olur musun şu zavallıya? Şöyle doküman falan vardır sende şimdi?
YAW gurceLL hocam görende dicekki r35 almişsin TR de ilk sen biniyosun öle bi spekuLasyon yaptın he ahuhauhaua
Aracın üzerindeki teyp kendi teybi. Böyle sağdan ve soldan 1er cm konsolun kenarının arkasında kalıyor. Şimdi bu teybi sökmek için bu konsolun çerçevesini çıkartmam lazım, netten servis manualini buldum ama orada iç trim sökülüp takılması ile ilgili bir bilgi yok. Yardımcı olabilecek var mı?
gurcell hocam gc8'ide doldurmayacaktın:)neyse bir ay sonra yeni setup açıklarsın:D
gc8'i doldurmayacağımı hiç bir zaman söylemedim. Sadece ilk aldığım zaman araca ayıracak param yoktu. Çok şükür gc8'imi istediğim şekile getirecek durumum zamana oldu..
4 ever gc8.
4 ever ae101
Hadi len ordan, ae101'miş. Yok mazda familia anasını kesiyim :D