imzanda bulunan arabanin ta kendisi :D
Printable View
Kedi ve ciğer diyorum onurcum, başka bişey demiyorum. :D
basimizdan eksik olma :D
senin ve mustafanın öneriniz üzerine rhdjapan sitesinden s15 yağ pompası aldım. Adamlar tüm sorularıma 5 dakika içinde cevap verdiler, shipping de cevapları gibi hızlı olursa yaşadık :)
Hayirlisi olsun Kaca mal oldu ems ile mi geliyor??
rhd ems ile yolluyor sadece, fakat isin ilginc tarafı japon postası amerikan postasından(usps) cok daha hızlı.
Duymustum iste ondan sordum kac gunde gelio tam olarak falan Japonyaya gidicem onumuzdeki ay pasaport sorunu hallolursa fiyat kiyaslamak istiyorum bir de ondan sordum..
shipping dahil 250 usd
Hmm ok sistemi degistirmisler uyelige gerek yok artik shipping dahil fiyat icin tesekkuler bende gordum benim adres usa ondan sormustum gayet uygun walla helal olsun adamlara...
uyeliğe gerek var, uye oldum, parayı da paypal üzerinden gönderdim.
Nerdeyse bedavaya almıssın hayırlı olsun tr satış fiyatı 570milyon falan
Biliyorum, bir de tr fiyatı s14 için, ben s15 için olanını aldım.
anlatamayacak bir şey yok, anladım.
Hayırlı olsun Gürsel :)
Teşekkür ederim Mustafa, manifoldum çabuk gelir inşallah, belediye ilaçlama ekibi gibi geziyorum... :)
E tabii ki turbodan kaynaklanıyor, bobin bozuk olsa zengin kalacağı için siyah duman atar, bende is halis muhlis bembeyaz yağ dumanı atıyor eksozdan. Turbonun yataklar yorganlar hep dağınık, yeni turbo geldi ama Mustafa kardeşimiz manifoldu getirirse ikisini birlikte takıcam.
hayırlı olsun duz wıtes olsa cok daha zewklı olur kazasız belasız:)