fişi çekince yakıor zaten lambayı o halde neyde hata verecegını bılıorz yanı. normalde yakmıor,bagladık bısı cıkmadı
fişi çekince yakıor zaten lambayı o halde neyde hata verecegını bılıorz yanı. normalde yakmıor,bagladık bısı cıkmadı
bazı parçaları araç beyini takılı görüp arıza ışığı yakmaz ama onun doğru çalışıp çalışmadığını ancak arıza tespit cihazı tespit edebilir. Bu yüzden en azından o parça bile olmasa mutlaka cihazda aralıklı yapsada o hatayı gösterecektir
kamer benım oksıjen sensorum bozuktu ama arıza lambası vermıyodu ben tespıt etmıstım bozuk oldugunu... bu arada bı arkadas mafı tarıf etmıs vteclerde maf deıl map vardır bu da dıpnot olsun...
vallahi aklım bulandı..yokmudur anlayan bi güzel usta yaşadığın yerde..bi anlayana gösterip iice araştırılsın bence...ben valla 2 gün sanayide yatarım yine bulmadan çıkmam..yoksa arabadab soğurum yani...çok kolay gelsin arkadaşım...
yıne basladık kesılmeye.sanırım honda yolu gorundu.
sensore baktırım onur bı sorun yok dıorlar,heralde dedıgın gıbı baska bı vtı ınkıyle degısıcem tek tek butun parçaları oyle bulacam
lanet olsun antalyada tık yoktu arabada adanaya geldım saçmaladı butun gun teklıye teklıye gezdım
salı gunu hondaya goturecem baştan sona baksınlar olmadı ankaraya olmadı ıstanbula gıdecem.
valla çok hevesle almıştın, böyle olması üzücüGeçmiş olsun
![]()
www.honda-tech.com