Arkadaşlar merhaba citroen ds3 156 hp lık olanlar hakkında bılgınız var mı nasıl araclar yakıtı nasıl parça durumu kronık bır sorunu var mı yol tutuşu ne alemde bılen kullanan arkadaşlar bıraz bılgı verebılır mı ?
Arkadaşlar merhaba citroen ds3 156 hp lık olanlar hakkında bılgınız var mı nasıl araclar yakıtı nasıl parça durumu kronık bır sorunu var mı yol tutuşu ne alemde bılen kullanan arkadaşlar bıraz bılgı verebılır mı ?
fiyatına göre alınabilcen en mantıklı araçlardan.aracım 2011 40binde.sükür bir sorun olmadı.donanım tipi yakıtı performansı gayet tatminkar.şuanda fiyatları uygun.bakımları ucuz we 20binde.ben çok memnunum
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
lemans kullanıyosun zaten motorları bire bir aynı yakıtta aynı olucaktır. sadece makyaj farklı
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
8 ay kullandım, yakıt durumu ş.içi 8-9 lt ortalama yakar ş.dışı bu rakamı 6,5 lt lere kadar düşürebilirsin, aracımı kullandığım süre içerisinde hiç bir arıza yada sorun yaşamadım, bakım 20.000 km yada 1 yıl dır, ben km yapmadığım için 8,000 km. de ilk bakımını yaptırdım yaklaşık 400 tl tutmuştu, aracımda 25mm h&r yay takmıştım yol tutuşu çok başarılı bir araçtı ayrıca çokta konforludur, aracıma ayrı yetten yazılım filtre kiti gaz tepkimesi düz boru ve egzos yaptırmıştım 180-185 bg civarı olmuştu gidişide gayet güzeldi. Başka sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Benim elimin altında 8 tane var.
Öncelikle 2011 modelleri çok problemli, titreme ve devirlenirken kesme problemlerinin önüne geçmek çok sabır istiyor. Önden kayma eğilimi çok az o yanı güzel ama, gerçekten kütük gibi ve çok rahatsız normal kullanımda bile. Tipini çok sevmeme rağmen süspansiyon insanı çok yorduğu ve motorundan dolayı en azından 2011 modelini tercih etmezdim ben olsam. Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz![]()
Kanka yanlış yazmışımRevizyon öncesi olan modellerden yazacaktım. 2011 başlarındakiler de o şekilde problemli... 2011 sonuna doğru gelenlerin hemen hemen bütün motor parçaları revizyon gördü(üst kapak,gaz kelebeği vs vs vs)... Avea nın arabaları bize geliyordu ordan biliyorum
![]()
hiç kullanmadım fransız otomobillerinide hiç sevmedim bugüne kadar ama ds3 bi başka duruyor hoşuma gidiyor kasa yapısı
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)