Kardeşim ariza yaniyorsa niye bizi kastiriyorsun
Bulacan bir tech1 cihaz başlayınca derdini soyleyecek
Kardeşim ariza yaniyorsa niye bizi kastiriyorsun
Bulacan bir tech1 cihaz başlayınca derdini soyleyecek
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Abi en iyisi bi cihaza bağlatmak ağrıza yakıyormuş madem. Bazı sensörler sadece okuyup okumamaya dayalı ağrıza gösterebilirler. Mesela akışmetrenin okuması gereken değer 5dir örnek olarak, ama o 3 okuyordur. Ama sonuçta bir değer okuyodur. Okuduğu için ağrıza yakmayabilir. Bazı GSİ larda var bu. Sonucu paylaşırsan sevinirim, ben de merak ettim. Pompa diye düşünsek pompanın üst devirler de daha çok zorlanması gerekir, üst devirler gayit güzel. Bobinden değil diyorsun, bunlarda distiribitör varmıydı emin değilim, var sa o olabilir, yoksa akışmetre,veya egzantrik sensörü gibime geldi benim. Sente aklıma hiç gelmedi açıkçası, ama sente de olabilir diye düşünüyorum ama ben sensör problemi zannediyorum.
afryi görebiliyo musun kardeş
Sadece giderken yapıyor durdugu yerde deıl afr m yok
Bu arada bır den dıp gaz yaparsam kesıo gaza yavaş basarak dibe getırırsem kesmıyo dolduruyo yuruyo bıde dun gece aküyü söktum yatmadan teklemeyı kestı ama 1 saat sonra yıne başladı. bu arada teklemeyı kesınce arıza lambası sönmuyo yıne yanıo
Diagnostic cihazı olmasa da şu şekilde arızaları okuyabilirsiniz:
Vauxhall paperclip test for fault code reading - YouTube
Değerlerin neye karşılık geldiğini de şu sayfadan görebilir ve yine bu sayfada en başlarda arızayı okumak için hangi PIN leri kullanacağınızı resimli anlatımda görebilirsiniz...
Topbuzz Web Site - Technical Information - ECU Fault Codes @ www.topbuzz.co.uk
( A ile B soketlerine takıyorsunuz sanıyorum bir kablo yardımıyla A ile B uçlarını birleştirebilirsiniz)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)