Corsa dti arac alinacak,hayati onemli noktalari nerelere bakilmasi gerekir?
Tesekkurler simdiden.
Corsa dti arac alinacak,hayati onemli noktalari nerelere bakilmasi gerekir?
Tesekkurler simdiden.
turbonun ömrü motor performasnsı iyi olsun kasadaki eksiklikler sonradan halledilir bi şekilde motor önemli olan
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
araç beynine mazot yürümesi kronik sorundur. kontrol edilmesi gerekir. temizlenmiş mi hiç mi olmamış ? yada arıza nasıl giderilmiş bakılması gerekir
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
Mazot pompa beyni, üst sokette mazot varmı, km düşmüş mü, dreksiyon kutusu
Bide kronikdir fix 3 parça boyalı deniliyo![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
bildiğim kadarı ile, direksiyon kutusu, mazot pompa beyni. motor üst kapak da hassas.
06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark
Arac beyni tam olarak nerede daha once hic dti bakmadim,hangi soketi sokucem? Foto koyabilir misiniz?
Yukarıda yazılanlara ek olarak km 'nin kaç kez düşürüldüğüdür bence![]()
Kullanımlada alakalı ama bazılarının içi 350.000'den düşürüldüğünü belli ediyor.
Kadrana bakmayın yani .
Mazot pompa beyni motorun arkasında dir. Usta olmadan altına gırılmeden görmek zor biraz, bide motor üstünde soket falan var görünüyor, orda da mazot olmasın direksiyon kutusu Turbo motor durumlarını zaten yazmışlar
bbm pin :2B244451
Alacağımdan değilde merakımdan soruyorum,
Bu mazot yürüme işi nasıl gerçekleşiyor? Yakıt hattından yakıt nasıl olurda elektronik kısmı etkiler? Çözümü nasıl sağlanıyor?
Araci aldim,motor biraz cansiz geldi stock olarak,emme vs temizligi yaptirmak lazim heralde,ayrica hesaplara gore 100 km de sehirdisi 4 litre kusur tuketti normal bir deger heralde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)