User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 2009 Rocco

recep07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2009 Rocco

merhaba arkadaslar 2009 rocco almayı dusunuyorum fakat bu yıllarda motorda sorun oldugu soylenıyor acaba sehır efsanesımı yoksa dogrumudur dsg sorunlu onu bılıyorum manuel sectım ozellıkle ama motor dusunduruyor o yılların fıyatlarıda dusuk olunca aklıma takıldı
    ayrıca genel olarak nasıl bır aractır kullanıcı arkadaslardan yorum beklıyorum (fiyat performans zevk orantısı)sımdıden tesekkur ederım..

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben almaya niyetliydim hesapta olmayan baska sebeplerden dolayı su anda daha düsük paralara araba bakıyorum. Ama şöle sölim o kadar çok araştırmama rağmen hiç bir yerde motor ile ilgili bi şikayet olduğuna rastlamadım. Genel sorunlar DSG üzerine idi, oda fabrikasyon hatası olduğunan dolayı WV değişim yapıyordu. Eğer aracı yüklerim derseniz manuel, yok ben kullanıcıyım sürerim arada bir DSG keyfi yaşarım diyorsanız tabiki DSG alın. Benim araştırmam sonucu edindiğim bilgiler bunlar. Fakat kullanan arkadaşlarda size yardımcı olacaktır tabiki onlar daha iyi bilirler.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o yıllardaki araçların fiyatının düşük olmasının sebebi iç aksamdaki direksiyonun eski tip teybin rcd 310 ve koltukların falan farklı olduğundan dolayıdır diye tahmin ediyorum çünkü fiyat farkı çok belirgin motorla ilgili bir problem bende duymadım çünkü. gerçi çoğu 2009 da teybi rcd 510 la direksiyonuda yeni nesil scirocco direksiyonuyla değiştirdi fakat yinede aklınızda olsun .

recep07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım tesekkur ederım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)