paramparça ediyolar güzelim arabaları bilinçsiz bazı MONTAJcılar :)
Printable View
paramparça ediyolar güzelim arabaları bilinçsiz bazı MONTAJcılar :)
2 senedir hic ilgilenmedim nerdeyse tesisat isleriyle aklimda kalanlari yaziyim:)
component olarak focal yada mbquart derim tabi modelleri onemli.. ben 165 v2 kullanmsitim memnundum. ztn odulu bi comp.. ozellikle vocal performansi iyidir focalin yalniz ust frekanslarda biraz sertlesir.. yabanci muzik vs dinliosan daha uygun denebilir..
165 v2 nin bi ust modei neydi unuttum ama power serilerini gec...
amfide audison srx5 idare eder yeterli denebilir ama biraz daha kalite istiosan bi ust seviye urunlere yonelebilrsin.. gene aklimda deil tam modelleri.. ekstradan rockford 4 kanal 4004ten memnun kalmayan gormedim:)
bas olarak 25 30cmlik bi focal yeterli gelir o listede gordugum..tonlamasi yumusaktir.. mbquartinda baslari iyidir bu arada bizzat dinlemis biri olarak...:)
ekstradan complardan temiz bas tonu istiosan izolasyon gerekebilir...once bi dinleyin sistemi sora belli olur ztn...
kolay gelsin..
aracı MFP de yaptırcam.
leon boom un mimarı cem şentürk yapacak :)
cem in ne kadar iyi bir montajcı ve başarılı bir teknisyen olduğunu türkiye deki çoğu ses sistemi teknikeri bilir. o nedenle gözüm kapalı aracımı bırakırım. aramızdaki bağ ticari olmadığı için dostuma güvenirim ;)
onur senlede bi fiyta çalışması yapalım kanka ;)
bu haftaiçi bakırköye geliim cafe de keyffde oturup konuşalım :D
herkeze yardımları ve görüşleri için çok teşekkür ederim.
%70 şekilllendi kafamda. veysel ustayada bi ara uğrayayım h.içi bakalım nasıl çalışmaları var, feyz alalım :D
o kadar sey yazmissin indirgeyerek sonundada kocaman ONEMLI olan amfiye ayar yazmissin.Evet anfiye ayarda onemli ancak sezo`nun taktirdigi arac gundelikte kullandigi stock fabrikasyona yakin guzel bir aarac.Ben o aracta yerine oturmamis plastik,vidasi iyi sikilmamis komponent takimi,teyp takilirken bi tarafi icerde bitarafi disarda olduktn sonra ampfiye ii ayar yapsa noluurr taktirdiim yer yapmasa nolur ;) :) bilmem anlatabildim mi :) Her isin bi uslubu adabi vardir.Kisacasi kablolama ve montaj en basta gelir ayar en son yapilan seydir zaten :) ;) kal saglicakla.
herkesin ortak görüşü sanırım onurunda söylediği gibi montaj ve dragon un bahsettiği gibi ince ayarın yer aldığı kompike bir montaj.
bunların hepsini bir yerde yaptıracağımdan eminim :)
onurun dediği gibi orjinallik ön planda tabi ;)
bu ara kurtlanıyorum lastik alıcam, orj mi alsam yoksa 17" jant lastik mi yapsam :D
Sezai satıyordun arabayı ne oldu kurtlanma dur durduğun yerde.Sat şunu sana başka bi araç alalım.
Tesisat yapcam desen şu dakka ne yapacağını biliyorsun,, harman kardon yap sezai harman cardon :)
Sana bu parçayı hediye diyorum
Magic Systeme - Zouglou Dance
Peşindende
Basshunter - Russian Privjet
Hadi iyi dinlemeler.
abi yok satmıyorum geçti o durum.
evin kredisi bitmeden de araç almaycağım. alırsamda zaten sağlam spor bir araç alıcam artık. 2004 ve üzeri modelde.
2 yıl daha corolla rulez, tabii borusanın verceği primlere göre değişirde :D
ayrıca harman kardon ve logic7 sistemlerini dinlemekten artık sıkıldım ve basit geliyor :D:D
sistemi kurayım, sen komple arşivi bana yığacaksın zaten :)
sende fikrini belirt benim söylediklerim üstünden prim yapma.kendi bildigin varsa söyle laf igneliyerek konuşma.ben montajlamayı kastetmemiştim söylerken.nedeni yapılan yer istanbulda ismi olan biryer.yani kaliteli yapacagı sagı solu kırmayacagı belli.kurulucak olan tesisat en nominal sistemdir.ama sen anlamak istemiyosun kardesim.ama illaki efe laf sok dersen sokarım için rahat olsun.sende kal saglıcakla.;)
harman kardon logic7 dinleyin ozaman :)
sadece VOGUE paketlerde çıkan bir sistem. 14 hop. ile çoşuyo ama yinede bnm istediğim gibi çalmaz :D
Dostum bende INFINITI koaksiyel hoparlörler,jvc hoparlör amfisi, powerbass aktif crossover ve INFINITI 3'lü basslink var.montaj kabloları ve sigortalar dahil tamamını 1.000YTL.ye satmayı düşünüyorum. İlgilenirsen görüşebiliriz..
bak birincisi uslubunu bozma,ben senin ustunden neden prim yapiyim,yapma mi gerektiricek bi durum soz konusu bile degilken.Sende fikirlerini sundun bende senin fikirlerin dogrultusunda + ekledim.Gerilceksen gererim,laf sokmaya fln gelmesin olay coluk cocukla sidikyarisi yapcak halim yok yorgunum.Sen laf at laf soyle farketmez anlicaan.Hadi bu seferde sevgiler benden olsun . Konu nasil pic edilir buda herkese kapak olsun ortada hicbisey yokken !
muzık sıstemı montajı ve caldırma ıslemlerı denıldımı EXTREME SOUND derım baska bırsey demem :) ustune bırı varsa konusabılır tabı :)
2 anfi demek daha fazla kablo demek biliyorsun.
Performansa gelince her zaman ayrı bir mono bass anfisi iyidir. Benim gibi arabarmayıp 6 kanal JBL anfiye 4 mid bağlarsan ve EartQuake gibi bi bass katili anfin olursa dandik pionner bass'ı bile güzel çaldırırsın. :)
Anfilerin yetmesi çok önemli.
Bende şöyle bir ana ünite :D
http://img126.imageshack.us/img126/9...4657763sa5.jpg
Ve devamında önlerde infinity kappa 16 cm önlerde 13 cm arkalarda iki takım comp badajda iki adet JBL p 1120 sub gto 1201.1 mono ampli xetec 240.i 4 kanal ampli capasitör 2 awg power cable audison sinyal kablosu kapılarda ve bagajda izalasyon ve baya ıvır zıvır parça daha var istersen ayrıntı da veririm gayet memnunum sistemdem :heyoo:
ramiz abi basları teke düşürcektin son konuştuğumuzda, aynı spec devammı şuanda?
Aynen devam montaj bitti 2 yıl oldu tek civata sökmedim valla :)
güzeldi senin sistem maşallahı vardı :)
bnm ünitede aynı yere montaj olacak ama daha farklı dizayn olabilir.
midlere ağırlık vericem en iyisi olması için. sub önemli değil, akustiği tamamlasın yeter.